Accenture kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Accenture

5 kiberbiztonsági fenyegetés, amire érdemes figyelni

Az Accenture évközi biztonsági jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy vállalatok és kritikus infrastruktúrák a közeljövőben sokkal több, és komolyabb támadásoknak lesznek kitéve. Ezek közé tartoznak majd a tisztességtelen államok által pénzelt, fizikai károkat is okozó támadások, valamint az üzletmenet megzavarását, a pénzkeresést vagy a kiemelt célpontok elleni kémkedést célzó akciók. 

Kulcsszavak: Accenture kiberbiztonság
2018. szeptember 19. 14:39

Accenture kutatás: az ipari gyártók és a mesterséges intelligencia

Az Accenture egy új kutatása szerint a gyártók túlnyomó többsége a mesterséges intelligenciához (AI) fordul, hogy új képességekkel ruházza fel termékeit és szolgáltatásait.

2018. május 29. 17:21

Az Accenture CAD képességekkel bővíti budapesti irodáját

Az Accenture CAD (computer-aided design) képességekkel bővíti budapesti Industrial Automation Center of Excellence központját. A bővítés lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a legújabb technológiai megoldásokkal is dolgozhassanak innovatív, nemzetközi ügyfél projekteken.

Kulcsszavak: Industry X.0 CAD Accenture
2018. május 17. 12:27

Új vezető az Accenture szlovák és magyar irodáinak élén

Az Accenture május 1-től Tomas Voleket nevezte ki a szlovák és a magyar irodák ügyvezető igazgatójának, akinek legfontosabb feladata a cég üzleti tevékenységének és működésének irányítása lesz, különös tekintettel az innováció és a digitális átalakulás révén elérhető további növekedésére. Tomas Volek az április végén leköszönt Peter Skodny helyét tölti be.

Kulcsszavak: +céginfo Accenture
2018. május 7. 15:11

Kézikönyv a mesterséges intelligenciához

Az Accenture mesterséges intelligencia területével foglalkozó szakértőinek új könyve választ ad a kérdésre, hogyan fogja meghatározni az emberek és gépek közötti „kollaboratív intelligencia” az üzleti tevékenységek jövőjét.

2018. március 26. 13:09

A nemek közötti egyenlőség megteremtéséhez megfelelő vállalati kultúrára van szükség

A nemzetközi nőnap alkalmával az Accenture közzétette „Az egyenlőség megteremtése 2018-ban” című kutatását.  Ebben bemutatja az üzleti vezetők számára javasolt leghatékonyabb intézkedéseket a nemek közötti egyenlőség megteremtése és a fizetési különbségek csökkentése érdekében. A jelentés 40 olyan munkahelyi tényezőre hívja fel a figyelmet, amely elősegíti az egyenlőség kultúrájának megteremtését – ezek közül 14 kiemelten fontos, amelyeket az Accenture három kategóriába sorol: merész vezetés, átfogó intézkedések és bátorító környezet, amely megadja a szükséges szabadságot a munkavállalóknak kreativitásuk kifejezésére.

Kulcsszavak: kutatás Accenture
2018. március 8. 15:31

Accenture Technology Vision 2018: az intelligens vállalkozásoké a jövő

Az Accenture Technology Vision 2018 éves jelentése szerint a mesterséges intelligencia (AI) és az egyéb technológiák rohamos fejlődése az intelligens vállalkozások létrehozását is felgyorsítja, és lehetővé teszi, hogy az emberek mindennapi életének részévé válhassanak. Ugyanakkor, ha a vállalatok a növekedés mellett a társadalomra is pozitív hatást szeretnének gyakorolni, olyan új vállalatirányításra lesz szükség, amely a bizalmat és a nagyobb felelősséget helyezi előtérbe.

2018. február 16. 09:34

Az Accenture tovább bővül Magyarországon

Az Accenture tovább erősödik Magyarországon. A technológiai és a digitális szolgáltatások területének növelésével párhuzamosan a cég újabb irodát nyitott Budapesten. 

Kulcsszavak: +céginfo Accenture
2018. január 30. 08:12

Az „Accenture Technology Vision 2017” jelentése az emberek által az embereknek készített technológiák jövőjét jelzi előre

Az emberek képesek arra, hogy irányításuk alatt tartsák az általuk kifejlesztett technológiákat, hogy ezek alakításával és alkalmazásával pozitív változásokat idézzenek elő: jobbá tegyék az életünket, és átformálják az üzleti, valamint társadalmi környezetünket. Ezt állítja az Accenture éves technológiai jelentése, az Accenture Technology Vision 2017,  előre jelezve azokat a jelentős technológiai irányzatokat, amelyek alapvető hatással lesznek a következő évek üzleti környezetére.

2017. január 28. 08:37

Az állami és társadalmi szférában, valamint az üzleti életben fontos szerepet kap a vizualizáció

A mobil appok eltűnésétől a mikropillanatokig, az Accenture 2016-os Fjord Trends provokatív tanulmánya 10 olyan digitális fejlesztést mutat be, amelyek várhatóan átalakítják a szervezeteket az elkövetkezendő egy éven belül.

2016. április 5. 10:26

A digitális szakértelem és technológia fontossága

A digitális szakértelem és technológiák használatának optimalizálása 2 billió dollár globális gazdasági eredményt generálhat 2020-ig az Accenture új tanulmánya szerint. A tanulmányból az is kiderül, hogy a digitalizáltság hatalmas szerepet játszik a gazdasági tevékenységben, mivel a világ GDP-jének ötödét termeli meg a digitális szakértelem, termékek és szolgáltatások valamilyen formája.

2016. február 18. 12:38

Az Accenture-nak az evopro szoftverfejlesztő kapacitása kellett

Az Accenture bejelentette azon szándékát, hogy felvásárolja az evopro csoport ipari és beágyazott szoftverfejlesztési és szolgáltatási üzletágát, egy budapesti központú, szoftverfejlesztő és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalatot.

2013. november 29. 10:06

Jelentős pénzügyi kimutatáskészítő rendszer fejlesztések

Az Oracle és az Accenture kutatása szerint a hibás pénzügyi kimutatások bizalomvesztést, költségnövekedést és romló hatékonyságot eredményeznek. A vállalatok a kimutatáskészítő rendszerekbe történő beruházások növelésében látják a megoldást, de támpontokra van szükségük ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki a beruházásaikból a kimutatáskészítési céljaik elérése érdekében.

Kulcsszavak: felmérés Oracle Accenture
2012. június 2. 08:54

Az egészségügyi iparnak nyitottabbnak kell lennie a mobil megoldásokra

Az Accenture  legújabb kutatása szerint egyre több cég ruház be mHealth megoldásokba. A mobil egészségügyi technológiába vetett kísérletek pozitív eredményeket mutattak beteggondozás és költséghatékonyság terén is. Éppen ezért az Accenture az mHealth megoldások (pl. webes és mobil gyógyszer-megfelelőségi megoldások) szélesebb körű elfogadását és gyors növekedését jósolja, a fizetés egyszerűsége és a használat alacsony korlátai miatt.

2011. augusztus 14. 11:01

Nincs fizetőképes kereslet a mobil többletszolgáltatásokra

Jóllehet Magyarország bankjai és mobilszolgáltatói készen állnak a mobilfizetés széles körben történő bevezetésére, s a magyar telekommunikációs szektor élen jár a fejlesztésekben, még nincs megfelelő mértékű fizetőképes kereslet a többletszolgáltatásokra.

2011. április 28. 09:08

Élénk az érdeklődés a mobiltelefonos fizetés iránt a legaktívabb mobilhasználók körében

Az Accenture legutóbbi kutatása érdekes mobilfizetési trendekre hívta fel a figyelmet a magyar, illetve a nemzetközi piacon. A felmérés azokat a tényezőket vizsgálta, amelyek szerepet játszanak abban, hogy egyes országokban bátran fizetnek és informálódnak mobiltelefonról (a termék vonalkódja alapján, illetve elektronikus kuponokat használnak fel), míg mások inkább magazinokból kivágott kuponokat gyűjtögetnek és szívesebben fizetnek bankkártyával.

2011. február 24. 08:21

A jól teljesítő informatikai részlegek titkai

Az Accenture legutóbbi tanulmányából kiderül, hogy a jól teljesítő nagyvállalatok hogyan profitáltak a közelmúlt gazdasági válságából.

2011. február 8. 08:24

Elégedetlenek a fogyasztók a hagyományos televíziós szolgáltatásokkal

A fogyasztók egyre kiábrándultabbak a televízió által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, viszont továbbra is rendkívül hűségesek kedvenc műsoraikhoz – derül ki az Accenture által végzett Globális Műsorszolgáltatási Fogyasztói Felmérésből.

2008. június 14. 12:37

Biztonsági megoldások Budapesten

Budapesten rendezik az 5. CISO Executive Summit & Roundtable 2008 elnevezésű információbiztonsági fórumot június 11-13. között.

2008. június 10. 18:03

Accenture-Sun: új, az egész vállalat biztonságát szolgáló megoldások

Az Accenture és a Sun Microsystems olyan új technológiai megoldásokat mutatott be, melyek egyszerűbbé és olcsóbbá teszik a cégek és kormányzati szervek számára, hogy megvédjék informatikai rendszerüket az egyre növekvő veszélyekkel szemben.

Kulcsszavak: Accenture Sun security SOA
2008. április 6. 11:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

Egyre többen választanak inkább készpénzkímélő fizetési megoldásokat Magyarországon. Míg az elmúlt években a felnőtt internetezők egyharmada fizetett inkább készpénzmentesen – ha tehette; arányuk mára már 44 százalékra nőtt. 

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com