A Qualysoft az első magyar cég Microsoft Business Apps oklevéllel

forrás: Prím Online, 2023. június 14. 09:55

A Qualysoft, hazánk egyik vezető kompetencia-alapú IT-tanácsadó cége az első magyar vállalat, mely elnyerte a Microsoft Cloud Partner Programjának Business Applications Solution Partneri minősítését. Az oklevél a Qualysoft szakértelmét és az üzleti alkalmazások sikeres megvalósításának készségét ismeri el, megszilárdítva a vállalat pozícióját a Microsoft egyik legmegbízhatóbb partnereként a közép-kelet-európai régióban.

A Business Applications megszerzésével a Qualysoft immár a hat elérhető Microsoft badge-ből ötöt birtokol: a mostani oklevél a Security, Modern Work, Data & AI Azure, valamint a Digital App & Innovation Azure jelvényeket egészíti ki. A BizApps tanúsítványt a Microsoft olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek kivételes szakértelemről és kiválóságról tettek tanúbizonyságot az üzleti alkalmazások megvalósítása és bevezetése terén. 

 

Dr. Hasznics Milán, a Qualysoft Csoport vezérigazgatója elmondta: "A Microsoft Business Applications elnyerése kivételes megtiszteltetés a Qualysoft számára. Az eredmény megerősíti vezető technológiai partneri pozíciónkat a közép-kelet-európai régióban, és megmutatja elkötelezettségünket a kiváló szolgáltatások iránt."

 

A mérföldkövet a Microsoft Magyarország vezérigazgatója, Szabó Péter kommentálta: „Az üzleti alkalmazások területe a Microsoft számára kiemelt fontossággal bír, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a partnerhálózat fejlesztésére az elmúlt években a korábbinál jóval több erőforrást dedikált a cégünk. Az ügyfelek üzleti problémáit megértő, és ezeket a Dynamics 365 szolgáltatásportfólióra épülő technológiai megoldásokra átültetni képes szakértő partnerek a legfontosabb szövetségeseink az ügyfelek digitális transzformációjában. A Business Applications Solution partner címet olyan vállalatok használhatják, amelyek megfelelő számú vizsgázott konzulenssel és mérnökkel rendelkeznek, emellett ügyfeleknél éles projektekben is bizonyítottak már. Hatalmas örömmel üdvözölöm a Qualysoft-ot első magyar partnerként a Business Applications Solution partnerek táborában.”

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50