Új egészségügyi honlap az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2001. szeptember 13. 07:16
Egészségügyben dolgozók és az egészségügyi témák iránt érdeklődők számára fejlesztett ki a Springer Tudományos Kiadó egy új honlapot http://www.vitalitas.hu címen - közölte Bula Zoltán, a kiadó tudományos igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatón.
Mint elmondta: az orvosoknak, egészségügyben dolgozóknak, valamint az egészségügyi pályákra készülőknek a hypermed, az enciklopédia és a hallgatói oldalak, a nagyközönség számára a vitalitas online, az egészség-ismerettár és az orvosi szakkifejezések gyűjteménye címek szólnak.

A szakmai és az egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő nagyközönség érdeklődésére egyaránt számíthatnak a joginfo, az egészségügyi adatbázisok, az olvasósarok névvel jelölt és a Springer kiadó oldalak.

Bula Zoltán felhívta a figyelmet arra, hogy a honlapon elérhetők az egészségügy területén működő civil szervezetek weboldalai és a vitalitas.hu szerkesztősége működteti a Magyar Orvosi Kamara website-ját is.

A tudományos igazgató közölte: a vitalitas.hu speciális, kiegészítő szolgáltatása a távoktatás, amelyet elsősorban egészségügyi intézmények, szervezetek számára ajánlanak. Jelezte: elsőként az orvosok számára indul a Magyar Orvosi Kamara irányításával a szakmai továbbképzést igazoló pontok megszerzését segítő távoktatási program, moktáv néven. A moktáv ingyenes távoktatást, vizsgázási lehetőséget nyújt és kreditpontszerzést tesz lehetővé a regisztrált orvosok számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50