www.chokito.hu: e-varázsolt kastély

, 2001. október 8. 18:02
Sajátságos darabbal bővült a magyarországi weboldalak listája. A Nestlé Hungária egyik legnépszerűbb termékének számító Chokito új, a Kirowski által készített brandsite-ján - a márka marketingkommunikációs koncepciójával összhangban - semmi sem az, aminek elsőre látszik.
A ronda és finom csokoládészelet otthonául szolgáló e-varázsolt kastély látogatóiként a szántszándékkal kiismerhetetlenre tervezett, véletlenszerűen változó kimenetelű navigációnak köszönhetően sohasem tudhatjuk, melyik terembe lépünk be legközelebb: lépten-nyomon csapdákba botlunk, s ha nem vagyunk elég óvatosak, akár a tömlöcben is találhatjuk magunkat.

A mozgalmas site-on minden funkció a kastély egy-egy helyiségének felel meg, így például a csoki gyártásáról a Manufaktúrában tudhatunk meg többet, a Bástyát bázisként használva pedig portyára indulhatunk, és leigázhatjuk bármelyik magyar nyelvű internetes oldalt. Ha ismerkedni vágyunk, a Báltermet kell felkeresnünk: itt Magyarország legnagyobb randisite-ja, a Randivonal adatbázisából - a megszokottnál részletesebb és különösebb információk alapján - érdeklődők tízezrei közül választhatjuk ki az igazit. A szórakozásra és elmecsiszolásra egyaránt alkalmas játékok közül a Labirintussal érdemes kezdeni az időtöltést, ahol garantált az eltévedés.

AKirowski formabontó online hirdetési kampánnyal is támogatja a site bevezetését. Az interaktív cég a márka célcsoportja által látogatott webhelyekre gif- és flash-bannereket, valamint a site-okon keresztülrepülő - például galamb formájú - flying ad-eket, az RTL Klub portáljára pedig október elsejétől egy egyedi fejlesztésű megoldást telepít, amelynek segítségével a látogatók számtalan változatban "csokitósíthatják" az oldal tartalmát.

Kulcsszavak: website Kirowski

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38