A Ford Financial teljes informatikai rendszerét a Sun alakítja át

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 13. 11:51
A Sun bejelentette, hogy a Ford Financiallal együttműködve alakítja át globális, az egész vállalatra kiterjedő informatikai rendszerét e-business, azaz szolgáltatás alapú hálózatra.
A Ford Financial eredményként azt várja, hogy megfelelő rendelkezésre állással, teljesítménnyel és méretezhetőséggel fog rendelkezni, hogy gyorsabban reagálhasson 10 millió vásárlójának igényeire, illetve hogy megfelelő eszközökkel szerelje fel kereskedőit és ügyfélszolgáltati képviselőit az egész világon.

A Ford Financial IT a Sun Professional Servicest kérte fel, hogy tervezzen meg és építsen ki egy olyan platformot, amely képes felváltani a meglévő infrastruktúrát – amelyben egy OS/2-re és C++-ra épülő kliensplatform kommunikál egy IBM nagygépes környezettel. Mivel egy igen nagy pénzügyi cég szolgáltatás- és alkalmazásigényeinek kiszolgálásáról van szó, a Ford Financial úgy döntött, hogy az új platformot a Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE-) technológiára alapozza, amely megfelelő méretezhetőséget, bővíthetőséget és gyakorlatilag éjjel-nappali rendelkezésre állást biztosít.

Kulcsszavak: Sun +céginfo e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50