Ringier – az Index is a célkeresztben?

MTI Sajtóadatbank, 2001. november 20. 08:26
Úgy tűnik, hogy a svájci Ringier AG komolyan érdeklődik az Index.hu internetes portál megvásárlása iránt, de eddig nem folytak érdemi tárgyalások - közölte Csepi Lajos, az Index.hu Rt. vezérigazgatója. A NAPI Gazdaság információja szerint Christoph Tonini, a Ringier AG magyar leánycégének vezérigazgatója megerősítette, hogy a felvásárlásról cége még az év végéig dönt.
Csepi Lajos az MTI-nek elmondta: kapott ugyan állásajánlatot az InterComtól, hogy ott folytassa pályafutását, de egyelőre nem időszerű az Index.hu Rt.-től való távozása.

- Arra vállalkoztam, hogy addig nem hagyom el az internetes portált, ameddig nem találjuk meg azt a stratégiai partnert, aki megvásárolná az portált - tette hozzá a vezérigazgató.

Csepi Lajos közölte: ha a sikeres üzleti tranzakció után is tartja ajánlást az InterCom, akkor szívesen vállalna munkát az ottani menedzsmentben.

A svájci Michael Ringier tulajdonában lévő Ringier AG egy év alatt megvásárolta a Magyar Hírlapot, a Mai Napot, és egy héttel ezelőtt a Népszabadság Rt. legnagyobb tulajdonosává vált. Ugyancsak a Ringier AG tulajdonában van a Blikk.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50