Új Sony-Ericsson telefon a láthatáron

Kollár Csaba, 2001. november 23. 22:02
Elemzők szerint a képen látható új Sony-Ericsson mobiltelefon a közös cég válasza a közelmúltban bemutatott Nokia 7650-re.
A svéd Mobil.nu és az Ekonomi24 site-ok értesülése szerint a Sony-Ericsson és a Nokia közötti versenyben a két szereplő „árgus szemekkel figyeli egymást”, és „minden egyes, a konkurencia által kifejlesztett készülékhez már megvan a konkurens termék is”.

Igaz, a hírforrások egyelőre viszonylag kevés konkrét információt adnak a Sony-Ericsson válaszkészülékéről a Nokia 7650-es modelljére. A Sony-Ericsson elnökhelyettese, Jan Wäreby is csak néhány szóban nyilatkozott a svéd üzleti lapnak, a Dagens Industrinek: „új termékünk konkurenseinknél sokkal jobb jellemzőkkel bír. Valamikor a jövő év elején bemutatott mobiltelefonunk méltó versenytársa lesz a 7650-nek”.

Az új Sony-Ericsson csodát többek között a beépített videokamera, a nagyon jó minőségű színes kijelző és a „legújabb technikai fejlesztések egy készülékben történő egyesítése” jellemzi. Elemzők szerint ez lesz az első igazán közös modellje a Sony-Ericsson közös cégnek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59