Borland-termékek Sony Ericsson P900 telefonhoz

Szalay Dániel, 2003. december 10. 17:07
A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition egy korlátozott számban kapható készlet kifejezetten karácsonyi kiadása. A csomagban egy fejlett telefon és Borland-fejlesztői eszközök találhatóak.

A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition olyan eszközöket tartalmaz, melyek segítségével rövid idő alatt Java és C++ alkalmazások készíthetőek különböző mobil platformokra, elsősorban a Sony Ericsson P900 intelligens telefonra. Olyan új eszközökkel és varázslókkal biztosít hatékony munkát, melyek célja, hogy mind Java, mind C++ alatt leegyszerűsítsék az alkalmazásfejlesztést, beleértve a mobil alkalmazások üzembe helyezését. Ez a teljes grafikus tervezőkörnyezet segít a fejlesztési folyamat karcsúsításában, lehetővé téve jobb minőségű kódok elkészítését a mobil eszközökre, gyorsabban.

A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition egy Sony Ericsson P900 intelligens telefont, valamint a teljes Borland IDE-t tartalmazza, így minden rendelkezésre áll a Java és C++ alkalmazások fejlesztésének azonnali megkezdéséhez a Series 60 platform alapján működő eszközök széles tárházára. Minden, amikre szüksége van a mobilszoftver készítéséhez, ugyanabban a dobozban!

A támogatott mobil eszközök

A Borland Mobile Studio a J2ME MIDP és PersonalJava, valamint C++ alkalmazásfejlesztéssel ellátott Java eszközök széles tárházát támogatja. A Borland Mobile Studio, Sony Ericsson Edition támogatja a Symbian OS meglévő C++ SDK-k használatát, és kész a jövő eszközeire írt új SDK-k és az operációs rendszer új kiadásainak támogatására.

Emuláció, céleszközön történő hibakeresés

Az UIQ emulátor gyors és iteratív hibakeresése, valamint a Symbian SDK-k teljes tárházán történő következetes hibakeresés egyszerűsíti a fejlesztési folyamatot. A céleszközön végezhető az üzembe helyezés és a hibakeresés - akár Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat segítségével is.

A csomag támogatja az archív fájlokba (JAR vagy JAM) történő csomagolást, az architektúra leírókat (JAD) és az OTA (Over-The-Air, levegőben) létesítés FTP átvitelét. A C++ fejlesztéshez a Mobile Studio támogatja a Symbian Telepítési Rendszert (Symbian Installation System, SIS). Ez azt jelenti, hogy Ön arra koncentrálhat, hogy az alkalmazásait leszállítsa, és nem kell, hogy hatékonysága azért szenvedjen csorbát, mert elvész a mobil alkalmazások fejlesztésének részleteiben.

A csomag tartalma:

•C++BuilderX 1 Mobile Edition (http://www.borland.hu/mobile/cbuilderx)

•JBuilder Mobile Edition 1.1

•Symbian UIQ 2.1 SDK CD

link: http://www.symbian.com/developer/sdks_uiq.asp

•Sony Ericsson P900 mobil telefon

(PDA, kamera és telefon egyben). (http://www.sonyericsson.com/p900 )

•Developer SIM Card

•nemzetközi hálózati adapter

Mivel korlátozott számban kapható fejlesztői csomagról van szó, az akció keretében csak a december 15-én 15:00 óráig leadott megrendeléseket tudja teljesíteni a Borland. (A teljes csomag ára: 280.000,- Ft + áfa.)


Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50