Négy új Sony Ericsson mobil

Milkovits Gábor, 2007. június 15. 09:15

A Sony Ericsson négy új mobiltelefont mutatott be Berlinben, köztük két zenelejátszós Walkman készüléket, illetve egy 5 megapixeles kamerás Cyber-shot modellt.

A felső kategóriás, szétcsúsztatható, 3G UMTS W 960 Walkman 2,6”-es érintőképernyővel, WiFi-vel, valamint 3,2 megapixeles kamerával rendelkezik. A nyilvánvalóan az iPhone vetélytársának ígérkező, zenelejátszós telefon a gyártó sajtóközleménye szerint 8000 zeneszám tárolására alkalmas, 8 GB memóriával bír.

A HSDPA hálózati alkalmazással is rendelkező W 910 Walkman telefon a zenék mellett videók és 3D játékok lejátszására is alkalmas, továbbá gyors webböngészővel is el van látva. A készülék sajátossága, hogy Shake üzemmódban rázásra reagál, így például a játékokat is lehet ilyen módon vezérelni, valamint a számok véletlenszerű kiválasztására is van ezzel a sajátos eszközzel lehetőség. A SenseMe funkcióval aktuális hangulatához választhat zenét az ember. A telefon 1 GB-os Memory Stick Micro kártyával kerül forgalomba.

A kamerás mobilok közül a komolyabb példány a K 850 Cyber-shot telefon, amely 5 megapixeles, autofókuszos, xenon vakus kamerával, 2,2”-es kijelzővel, illetve HSDPA hálózati alkalmazással van felszerelve. Hozzá képest az 1,3 megapixeles kamerás, hagyományos formatervezésű Z 320 szegény vidéki rokonnak tűnik, 1,8” kijelzőjével és háromsávos GSM/GPRS kompatibilitásával. A Z 320 ennek megfelelően nyilván jóval olcsóbb is lesz társánál.

A Sony Ericsson a Z 320-ast a harmadik, a W 910-est, a W 960-ast és a K 850-est pedig a negyedik negyedévben tervezi forgalomba hozni, a platformokból sejthetően Európában is, egyelőre ismeretlen árakon.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50