Allied Telesyn PCI-illesztő vezeték nélküli kommunikációhoz

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 11. 11:50
Az Allied Telesyn bejelentette, hogy kapható az AT-WRPCI jelzésű, vezeték nélküli PCI-illesztőkártyája. Az AT-WRPCI illesztőkártyát a PC vagy a munkaállomás egy üres PCI-bővítőhelyére bedugva, és az Allied Telesyn WR2411 vezeték nélküli rádiókártyáját belehelyezve zavarmentesen kapcsolódhat egy hálózathoz.
A vezeték nélküli hálózatok népszerűsége – legnagyobb részt a költséges kábelezés elkerülhetősége miatt – folyamatosan nő, különösen a mozgó felhasználók körében. Az IEEE 802.11b és más szabványok révén a számítógépek, a különféle berendezések és az internet között lehetővé válik a megbízható, vezeték nélküli hálózati kapcsolat. A felhasználóknak a nehezen bekábelezhető környezetben, konferenciatermekben és a nyilvános helyeken is módjukban áll a hálózat használata.

Az új AT-WRPCI PCI illesztő tökéletesen kiegészíti az Allied Telesyn AT-WL2411 vezeték nélküli hozzáférési pontot és az AT-WR2411 rádiókártyát, amelyekkel együtt kiváló minőségű vezeték nélküli hálózat létrehozását teszi lehetővé. A magas fokú biztonsági és igen fejlett kezelési funkciókkal rendelkező AT-WL2411 hozzáférési pont a vezetékes hálózattal egyenértékű vezeték nélküli hálózatot alkot, amelynek segítségével a felhasználók – összekapcsolhatóságukat megtartva – szabadon mozoghatnak. A 802.11b specifikáció alapján működő AT﷓WR2411 rádiókártya az átbocsátóképesség csökkenése nélkül kínál nagy teljesítményű megoldást mind a 40 bites, mind a 128 bites, a vezetékessel egyenértékű titkosságú (WEP=Wired Equivalent Privacy) biztonsághoz.

Az AT-WRPCI/WR2411 a versenytársak rendszereinél mintegy másfélszer nagyobb távolságon dolgozik. A nagyobb hatótávolság kiváló lefedettséget biztosít, ezáltal a további hozzáférési pontok beszerzése későbbre halasztható, adott esetben akár mellőzhető is. Az adatsebesség önműködő kiválasztása a hálózati kapcsolat maximális rendelkezésre állása és megbízhatósága érdekében a 11, 5 és fél, 2 és 1 Mb/s értékek közül dinamikusan történik.

Az AT-WRPCI azonnal szállítható, amerikai árjegyzéki ára 60 USD.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36