Önkormányzati portál webgyár modulokkal

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 1. 08:43
Elindult a napokban a II.kerület új honlapja, a "szolgáltató hivatal" megteremtését célzó informatikai fejlesztési program első lépéseként. A www.masodikkerulet.hu az econet.hu Rt. webgyárO termékére épülő internetes megoldás. A site egyszerre képes a helyi tartalmak megjelenítésére, illetve a központilag szolgáltatott információk (pl. időjárás) automatizált integrálására.
A dinamikus internetes jelenlétet biztosító, modulos felépítésű webgyárO alkalmazáscsomag folyamatosan frissíthető oldalak megjelenítését teszi lehetővé. A www.masodikkerulet.hu site éppen ezért képes naprakészen informálni a polgárokat a helyi önkormányzat munkájáról, működéséről, döntéseiről, terveiről. A honlap a hivatali ügyintézés egy részét is fokozatosan áttereli a kor követelményeinek megfelelő médiumra, egyszerre tehermentesítve a lakosságot és az önkormányzati apparátust.

Az econet.hu Rt. webgyárO terméke segítségével a hagyományos site-októl és portáloktól mind kezelhetőségében, mind árazásában eltérő internetes jelenlét alakítható ki. A települések, kerületek számára fejlesztett önkormányzati webgyárO modell nemcsak abban egyedülálló, hogy egyszerre biztosít rugalmas és egyszerű megoldást a helyi tartalmak megjelenítésére, illetve a központilag elérhető tartalmak automatizált integrálására, hanem abban is, hogy az önkormányzatnak mindehhez semmilyen beruházást nem kell eszközölnie, amennyiben rendelkezik legalább egy, internet-elérésre alkalmas számítógéppel. Az econet.hu Rt. webgyárO termékével akár heteken belül mind megjelenésében, mind logikájában a létező magyarországi városi internetes honlapok jelentős többségének színvonalát meghaladó weboldal fejleszthető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50