ADSL-bomba Magyarországon - több ezer új előfizető

Szalay Dániel, 2002. január 10. 22:25
Hiába az influenzajárványok ideje a sötét tél, sokunk az ADSL-láztól szenved inkább - bár az előbbire az orvosságot a háziorvos is megadhatja, utóbbira vállalkozások szakosodtak. Például az egyik hazai internetszolgáltatónál, az Interware-nél, amely a közelmúltban alakult részvénytársasággá, a novemberben bevezetett nagy sebességű átalánydíjas szolgáltatásra két hónap alatt több mint 1000-en fizettek elő.
Az 1000. ADSL-előfizetést még decemberben regisztálta az év vége óta rt.-ként működő Internet Service Provider. Bár az új szolgáltatást csak 2001. november elején vezették be, hatalmas érdeklődés kísérte. A tavalyi esztendő utolsó hónapjában napi 50 új előfizető is megrendelte a szolgáltatást. Az értékesítés első hónapjában több mint négyszázan fizettek elő a fix havi díjazású, nagy sávszélességű és gyors ADSL-hozzáférésre, ebből pedig az is következik, hogy decemberben 600-nál is többen tették meg ugyanezt.

Bár tumultuózus jelenetekről nem tudni, a tömeg tényleg szinte megostromolta a céget. Magam is ott jártam a cég Victor Hugo utcai székházában a tavalyi esztendő utolsó napján, amikor az év végi akció lejárta miatt mindenki gyorsan elő szeretett volna fizetni az ADSL-re. Nem ment ugyan gyorsan, de végül 1 órával zárás előtt hál' istennek sikerült megrendelni.

(E sorok szerzője is [ADSL]-lázas, aki most csak reménykedhet abban, hogy nem utasítják el előfizetési kérelmét. Merthogy az, hogy valóban kiépítik-e, majd csak egy-másfél hónap múlva derül ki - ez egyébként nem csak az Interware-nél van így.)

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14