Commerce One/Compaq elektronikus beszerzési megoldás

OTS - Cégvonal, 2002. január 24. 18:20
A Commerce One a Compaq ProLiant szervereivel ötvözött elektronikus beszerzési megoldást kínál a kis- és középvállalatoknak. A két cég január 22-én bejelentette, hogy piacra dobja Procurement Express elnevezésű új megoldását, amely a Commerce One elektronikus beszerzési szoftverét a Compaq ProLiant szervereivel és globális szolgáltatásaival (Comaq Global Services) ötvözi.
A Procurement Express lehetővé teszi, hogy az interneten át történő beszerzés előnyeinek kihasználásával gyorsan megtérüljenek a ki- és középvállalatok beruházásai. Olyan olcsó belépési lehetőséget kínál, amely a szervezeti igények függvényében könnyen testre szabható.

A Procurement Express telepítése csak 15 napot vesz igénybe. A csomag tartalmazza mindazt a hardvert, szoftvert, szolgáltatást és tartalmat, amellyel az ügyfelek gyorsan és biztonságosan bonyolíthatják le internetes vásárlásaikat. A felhasználók kapcsolatot teremthetnek az elektronikus kereskedelembe bekapcsolódott szállítókkal, a Commerce One elektronikus piactereit felhasználva igénybe vehetik a térségben és a világ többi részén nyújtott online üzleti szolgáltatásokat, valamint tagjai lehetnek a Global Trading Web elnevezésű globális üzleti közösségnek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36