Növelt biztonság az Ericsson harmadik generációs készülékeiben

Kollár Csaba, 2002. január 28. 21:42
A Discretix Technologies Ltd., a szilícium alapú biztonsági megoldások fejlesztője az Ericssonnal közösen GPRS és 3G mobiltelefon-biztonsági alkalmazást fejlesztett ki.
A Discretix Technologies Ltd. és a 100%-ban az Ericsson tulajdonában levő Ericsson Mobile Platforms AB közös fejlesztéséről a hivatalos közlemény úgy számol be, hogy az Ericsson a Discretix biztonsági megoldását építi be a mobilkészülékekbe, beleértve a GPRS-, illetve 3G-kompatibilis mobiltelefonokat.

A Discretix CryptoCell nevű biztonsági megoldása az Ericsson telefonokban a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel, így az online banking, az e-commerce, a multimédia-tartalom védelme, valamint a vállalati adatokhoz való hozzáférés garantált környezetben zajlik, ami növelheti a fogyasztók bizalmát a következő generációs mobileszközökkel szemben.

Olyan megoldást kerestünk, amelyik kellően erős, ugyanakkor költséghatékony megoldás a 2.5, 3G vezeték nélküli eszközök számára. A Discretixszel közösen fejlesztett alkalmazásunk ilyen – nyilatkozta Bjorn Ekeland, az Ericsson Mobile Platforms technológiai fejlesztésekért felelős vezetője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50