ADSL-kiépítésig ingyeninternet az Interware-nél

Szalay Dániel, 2002. február 7. 16:46
Mint arról korábban a Prím Online-on már többször is beszámoltunk, a Matáv Rt. DSLAM-kapacitásgondjai miatt csak jelentős, több hónapos késéssel épülhetnek ki a tavalyi akciók során megrendelt ADSL-kapcsolatok Budapest és más nagyvárosok egyes részein. Cikkünk nyomán, illetve feltehetőleg az előfizetők nyomására, az egyik ADSL-szolgáltató úgy döntött, kárpótlásul az összeköttetés kiépítéséig a megrendelők ingyen internetezhetnek hagyományos modemeikről.
Az ADSL iránti hatalmas érdeklődés a Matávot váratlanul érte, ezért átmeneti kapacitáshiány miatt néhány kerületben csak jelentős késéssel tudja az ADSL-vonalakat kiépíteni.

A Prím Online megbízható forrásoktól úgy értesült, a decemberi ADSL-akciók miatt fellépett váratlan kapacitáshiányt a budapesti Krisztina, Pesthidegkút, Zugliget és Mátyásföld központokban, illetve a kaposvári és szekszárdi központokban február végéig elhárítja a Matáv, és az ezen központokhoz tartozó megrendelők igényeit ugyaneddig kielégítik. A többi, akcióban megrendelt ADSL-kapcsolatot a Matáv Rt. várhatóan 2002. március 31-ig építi ki. Az egyes területekhez tartozó megrendelések teljesítéséről a cég február közepén szolgál további részletekkel.

Öröm az ürömben, hogy ha nem is a nagy sávszélességű aszimmetrikus digitális előfizetői vonal segítségével, de legalább hagyományos vagy ISDN modem segítségével addig is ingyen lehet szörfölni a világhálón az Interware-nél azoknak, akik tavaly rendelték meg a netelérést, de még nem építette ki az alvállalkozóként bevont Matáv Rt.

Az Interware Rt. közleményéből kiderül, a cég munkatársai napi kapcsolatban állnak a Matávval, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy felgyorsítsák a szerződések teljesítését. Emellett kárpótlásul valamennyi ADSL-előfizetőnek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ADSL-kapcsolat kiépítéséig a kapott logint modemes internetezésre használja. A szolgáltatást az Interware Rt. ingyen biztosítja.

Emellett az Interware Rt. ügyfélszolgálata a 06-40-200-166-os kékszámon készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére, és mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos információval szolgáljon a bekötés időpontjára vonatkozóan.

A cég arra kér mindenkit, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében az ADSL-kapcsolat kiépítésével kapcsolatban ne a Matáv Rt. ügyfélszolgálatát, hanem az Interware Rt.-t keressék.

További részletek a www.interware.hu oldalon találhatóak.

Az Interware behívószáma: (51) 301-080

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50