Kapsch az Exponeten: új stratégia, fókuszban a VoIP

Kovács Attila, 2002. február 15. 11:41
A február 12-14. között a bécsi Austria Centerben megrendezett Exponet kiállításon teljesen megújulva jelent meg a Magyarországon is aktív szereplő Kapsch cég, amelynek először itt bemutatott új logója és „Kapsch - kommunikációs vezető szerep a konvergáló világban” új jelmondata is utal a cég által követett stratégiára.
A Kapsch most már tetteiben is meghatározó rendszerintegrátorként kíván működni, ennek alátámasztására az általa képviselt, vezető gyártók (Ericsson, Cisco, 3Com, Nortel, Enterasys, Marconi) termékeiből - nagyon komoly hozzáadott értékkel - mindig a megfelelő és legjobb megoldást tudja összeállítani. A konvergáló informatika és távközlés irányába egyaránt kiszélesítette a kört, annak érdekében, hogy mindig testre szabott és adott ügyfél esetében más és más elemekből összeállított, hozzáadott szoftverrel, fejlesztéssel, know-how-val, tanácsadással, tervezéssel létrehozott komplex megoldást legyen képes adni.

Az exponetes Kapsch-stand azt is bizonyította, hogy a VoIP valósággá, a hétköznapok gyakorlatává vált, amely nagy számú érdeklődőt vonz. A Kapsch ezen a kiállításon azt is bizonyította, hogy ezzel a technológiával korábban nem ismert alkalmazásokat lehet teremteni, egységesen lehet üzeneteket, SMS-eket, e-mailt kezelni. Továbbá: ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a régit eldobva, mindig csak forradalmian új megoldásokra kell átállni, hanem ahol lehet és érdemes, a „régit” az új célok, alkalmazások irányában továbbfejlesztik. A „forradalmian” újat pedig úgy hozzák létre, hogy a régivel együtt képes működni. Az Exponeten a Kapsch többek között a következőkre mutatott be megoldásokat: egységes desktop megoldások és CTI, mobiliroda, kontaktcenter, egységes üzenetkezelés, híváskezelés, CRM.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14