eTrust PKI - biztonságos eBusiness 1 orán belül

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 27. 13:26
A Computer Associates (CA) bejelentette eTrust PKI 2.0 termékének forgalomba hozatalát; egy korszerű, átfogó biztonsági megoldást, melynek segítségével a szervezetek gyorsan tudjak telepíteni a biztonságos elektronikus üzletbonyolításhoz alkalmazott Public Key Infrastructure (PKI - nyilvános kulcsú rejtjelezési infrastruktúra) komponenst.
Az eTrust PKI használata annyira egyszerű, hogy a felhasználó egy órán belül, vagy még rövidebb idő alatt elkezdheti a PKI alkalmazását a meglévő elektronikus üzletbonyolítási rendszerében – biztosítva ezáltal a fontos elektronikus üzletbonyolítási kommunikációk sértetlenségét, titkosságát, szigorú hitelesítését és a kötelezettség megtagadásának kizárását.

Az alkalmazásba vétel gyorsaságán kívül az eTrust PKI kényelmes kezelhetőséget és skálázhatóságot kínál. A nem integrált PKI-készletektől eltérően az eTrust PKI-t saját skálázhatóságot szolgáló könyvtárával és készüléken kívüli, az azonosításról jelentést készítő egységgel együtt szállítják. Az eTrust PKI önálló OCSP (Online Certificate Status Protocol) kijelző egységet is tartalmaz, ami a tranzakció résztvevőinek azonosítását biztosítja.

Kulcsszavak: CA e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36