Xerox-RIM: dokumentumok vezeték nélküli hozzáférése-szállítása

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 29. 13:34
A BlackBerry Wireless Handhelds terméket használó ügyfelek most jobban kihasználhatják e-mailjüket. A Xerox Corporation és a Research In Motion Limited (RIM) olyan megoldást fejlesztettek ki, amely ötvözi a Xerox mDoc 3.0 programját a BlackBerry vezeték nélküli e-mail lehetőségével, amelynek révén a felhasználó hozzáférhet a vállalat szerverén tárolt dokumentumokhoz, és személyre szabhatja e-mail mellékleteit, mint pl. az űrlapokat és szerződéseket.
A Xerox és a RIM megoldása lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor e-mailen, faxon továbbítsa vagy kinyomtassa a szerveren talált dokumentumokat. Így az úton lévő üzletkötők hozzájuthatnak olyan fontos dokumentumokhoz, mint egy szerződés vagy rendelés-visszaigazolás, ezeket személyre szabhatják specifikus ügyfél-információk alapján, majd kinyomtathatják a dokumentumokat, javítva ezzel a reagálási időt és a vevővel való viszonyukat.

A Xerox és a RIM Chicagóban a Comdex Spring kiállításon mutatta be a megoldást a látogatók számára, illusztrálva azt, hogyan emelhetik ezek termékek a következő szintre a mobil alkalmazásokat.

A társulási szerződés és az integrált értékesítési és marketingtevékenység révén a két társaság közösen vezeti majd be a termékeket Észak-Amerikában és Európában.

Az mDoc 3.0 azonnal hozzáférhető a Xerox közvetlen értékesítőin keresztül. A faxolás és nyomtatás támogatásán kívül az mDoc 3.0 egyéb előnyei közé tartozik az e-mail mellékletek szövegének a megtekintése, a hozzáadott irattárakban tárolt vállalati dokumentumokhoz való hozzáférés és a vevőre igazítható űrlapok használatának lehetősége.

  • A Research In Motion Limited az innovatív vezeték nélküli megoldások vezető tervezője, gyártója és értékesítője a mobilkommunikációs eszközök piacán. A RIM díjnyertes termékeinek sorába tartozik a RIM Wireless Handheld terméksor, a BlackBerry vezeték nélküli megoldás, a beépített rádiómodemek és szoftverfejlesztő eszközök. A RIM - amelyet 1984-ben alapítottak és székhelye Waterlooban (Ontario) található - irodákat működtet Kanadában, az Egyesült Államokban és Angliában. A RIM-et jegyzik a Nasdaqon és a torontói tőzsdén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55