Xerox-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Xerox-hu

A távmunkát segítő fejlesztések a magyar Xeroxnál

Öt új dokumentumkezelő megoldást fejlesztett ki a Xerox annak érdekében, hogy a távmunkában dolgozók még egyszerűbben és könnyebben kapcsolódhassanak be az irodai munkafolyamatokba.

2015. november 16. 08:33

Új vezető a Xerox Magyarországnál

 Júliustól Kocsis József tölti be a Xerox Magyarországnál a márkakereskedőket támogató üzletág vezetői pozícióját. 

Kulcsszavak: CIO Xerox-hu
2015. június 30. 10:57

Együttműködik a Magyar Telekom és a Xerox

Újabb négy évre a Xerox Magyarországot bízta meg a Magyar Telekom a saját, illetve tagvállalatai számlaleveleinek nyomtatási és borítékolási feladatainak ellátásával.  

2012. szeptember 10. 14:39

A szolgáltatásokat erősíti a Xerox Magyarország új ügyvezetője

Új vezetővel vágott neki az idei esztendőnek a világ vezető dokumentumkezelő cégének  hazai leányvállalata. A Xerox Magyarország Kft. és a Szlovéniát és Horvátországot is magába foglaló régió ügyvezető igazgatói posztját 2012. január 1-jétől Novák Miklós (48) tölti be, aki azzal a határozott céllal látott munkához, hogy tovább erősíti a Xerox szolgáltatásközpontú megoldásainak pozícióit a hazai piacon. 

Kulcsszavak: Xerox Xerox-hu +céginfo CIO
2012. január 9. 12:39

Új utakon a Xerox

A dokumentumkezeléstől távol álló feladatot kapott a Xerox, miután Cleveland vezetői a cégre bízták a város közlekedésfelügyeleti rendszerének üzemeltetését. A vállalat a szabálysértéseket azonosítja a köztéri kamerák felvételein, kiveti a büntetéseket, illetve ezen felül a rendelkezésre álló adatok alapján javaslatokat is tesz a közlekedésbiztonság javítására, többek közt a jelzőlámpák jobb időzítésére. 

2010. november 18. 17:55

MFP nyomtatók a Xeroxtól

Három különböző konfigurációban, új, belépőszintű, multifunkciós nyomtatókat vezetett be a hazai piacra a Xerox Kft. A Phaser 6121MFP elsősorban otthoni irodák és kiscsoportos felhasználók számára ideális, költség- és helytakarékos, színes asztali berendezés, amely nyomtat, másol, szkennel és faxol.

Kulcsszavak: Xerox-hu printer
2009. augusztus 7. 14:13

Új multifunkciós berendezések a Xeroxtól

A Xerox Magyarország Kft. két új multifunkciós nyomtatóval jelent meg a piacon. A Phaser 3300MFP és a WorkCentre 4260 MFP a nyomtatáson túl fejlett szkennelési és faxolási fukciókkal is rendelkezik, így az eszközök használatával jelentősen lecsökken a dokumentumok és az információ kezelésére fordított idő.

2008. október 15. 17:05

4.700 kép a Szigetről a Xerox segítségével

Az augusztus 13. és 17. között megrendezett Sziget Fesztiválon felállított Logikai Játékok Sátrát a tavalyi évhez hasonlóan 2008-ban is a Xerox támogatta. A változatos játékokat felvonultató programhelyszínen a „szigetelők” ingyen kinyomtathatták fotóikat a vállalat szilárdtintás nyomtatóin.

2008. augusztus 26. 16:23

Négy díj a Xerox Magyarországnak a National Instrumentstől

Négy díjat vehetett át a Xerox Magyarország Kft. az amerikai szoftver- és hardvergyártó National Instrumentstől (NI) a vállalat texasi díjátadóján. A rangos elismeréseket a hazai Xerox Szolgáltatási Üzletága 33 nemzetközi beszállító közül érdemelte ki.

Kulcsszavak: Xerox-hu díj
2008. június 18. 13:09

Új irodai berendezésekkel jelentkezett Magyarországon a Xerox

A Xerox új nyomtatókkal és multifunkciós berendezésekkel jelentkezett Magyarországon, amelyek költséghatékony és egyszerű nyomtatási lehetőséget kínálnak még a legszűkebb költségvetésű vállalatok számára is.

2008. május 23. 10:01

Előléptetések a Xeroxnál

Kormány Pál 2008. április 1-jétől Nagy-Britanniában a Xerox fejlődő piacokat koordináló központjában folytatja pályafutását, korábbi pozícióját Lipták Zalán tölti be.

Kulcsszavak: Xerox-hu CIO
2008. április 24. 13:13

Fluoreszkáló írással a dokumentumhamisítás ellen

A Xerox tudósai olyan eljárást fejlesztettek ki, melynek segítségével fluoreszkáló tinta nélkül, hagyományos digitális nyomdarendszerekkel is előállíthatunk fluoreszkáló írást. A szabadalmazott technológiának köszönhetően elérhető áron tehetők biztonságosabbá az értékes dokumentumok – például jogosítványok, anyakönyvi kivonatok és csekkek. A fluoreszkáló írás mellett ugyancsak a Printexpon debütál először a hazai közönség előtt a Xerox két további biztonsági megoldása: a MicroText és a Correlation marks.

2007. október 3. 17:33

Kilenc új dokumentum-szkenner a Xerox-tól

2007. június 1-jével a Xerox Magyarország Kft. szélesíti dokumentum-szkenner kínálatát. A 9 új termékből álló portfolióban egyaránt találhatók személyes és kisirodai használatra tervezett lapolvasók, a nagyobb munkacsoportok igényeit kielégítő szkennerek, és nagyvállalati felhasználásra tervezett, professzionális archiválási feladatokhoz szükséges eszközök is.

Kulcsszavak: szkenner Xerox-hu Xerox
2007. június 20. 14:29

Környezettudatos Xerox

Márciustól a Xerox Corporation mind az öt jelentős amerikai gyára tagja az ország egyik kulcsfontosságú zöldszervezetének számító Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) környezettudatos vállalatokat tömörítő programjának.

2007. április 23. 10:50

Vásárlók és készüléktulajdonosok: a Xerox válaszol

Április 1-jétől bárki felkeresheti telefonon vagy e-mailben a Xerox ügyfélszolgálatát, a Xerox Információs Centrumot (XIC), amelynek feladata, hogy termékinformációkkal, és a viszonteladókkal, illetve szakszervizekkel kapcsolatos tudnivalókkal segítse az érdeklődőket. A magyarországi központban több nyelven beszélő szakértők fogadják a hazánkból, Szlovéniából és Horvátországból érkező hívásokat.

Kulcsszavak: printer Xerox-hu
2007. április 16. 11:13

Vezeték nélküli színes iroda

A Xerox három új berendezéssel szélesíti ki színes kisirodai lézerberendezéseinek portfolióját, a WNA-100 Wireless Network Adapternek köszönhetően pedig vezeték nélküli hálózatra is csatlakoztatható a Xerox irodai portfoliójának minden tagja.

Kulcsszavak: Xerox Xerox-hu printer
2007. március 6. 12:13

A TEVA a Xeroxhoz helyezte ki dokumentumkezelését

A TEVA Gyógyszergyár Zrt.  többfordulós, meghívásos tender győzteseként a Xerox Magyarország Kft.-t bízta meg dokumentumkezelési rendszerének optimalizálásával illetve üzemeltetésével.

2007. március 1. 12:04

Vezetőváltás a Xerox nyomdaipari üzletágánál

2007. február 1-jétől a Xerox Magyarország Kft. nyomdaipari (PSG, Production System Group) üzletágának igazgatója Dobay Csaba. Az új felsővezető felelősség- és hatásköre kiterjed a magyarországi piacon túl Horvátországra és Szlovéniára is.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Xerox-hu
2007. február 7. 10:14

Új termék- és marketingmenedzser a Xerox irodai termékek üzletágánál

2007. január 1-jétől Mészöly Imre tölti be a Xerox Magyarország Kft. belépőszintű irodai termékek divíziójának (OPB, Office Printing Business) termék- és marketingmenedzseri pozícióját.

Kulcsszavak: Xerox-hu
2007. január 24. 10:35

Új üzletágvezető a Xeroxnál

2007. január 1-jétől Sophia Doudchenko tölti be a Xerox Magyarország Kft. belépő szintű irodai termékek divíziójának (OPB, Office Printing Business) regionális üzletágvezetői posztját, mely Magyarországon kívül Szlovéniára és Horvátországra is kiterjed.

Kulcsszavak: CIO Xerox-hu +céginfo Xerox
2007. január 18. 11:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32