Új multifunkciós berendezések a Xeroxtól

forrás Prim Online, 2008. október 15. 17:05

A Xerox Magyarország Kft. két új multifunkciós nyomtatóval jelent meg a piacon. A Phaser 3300MFP és a WorkCentre 4260 MFP a nyomtatáson túl fejlett szkennelési és faxolási fukciókkal is rendelkezik, így az eszközök használatával jelentősen lecsökken a dokumentumok és az információ kezelésére fordított idő.

A kis és közepes munkacsoportoknak szánt Phaser 3300MFP nyomtat, másol, szkennel és színes faxok küldésére is alkalmas. A percenként 28 A4-es oldal kinyomtatására képes duplex-hálózatos eszközt a vállalat a Phaser 3200 MFP és a WorkCentre 4118x közé pozícionálta. Nagy teljesítményű festékkazettái, valamint a festéktakarékos üzemmód révén a berendezés gazdaságosan üzemeltethető.

A berendezéssel színesben és fekete-fehérben is szkennelhetünk közvetlenül USB-csatlakoztatású meghajtóra, e-mailbe vagy hálózatra. A Phaser 3300MFP Scan to PC Desktop szoftverrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a nyomtatóról közvetlenül a számítógép asztalára küldjük a megtekintésre, szerkesztésre vagy mentésre szánt anyagot. A termék továbbá 50 lapos multifunkciós tálcát is tartalmaz, amely különböző súlyú és méretű papírok széles skáláját kezeli a képeslaptól a szabványméretű dokumentumokig.

A nagyobb teljesítményigényű irodák számára ajánlott  WorkCentre 4260 a Xerox jelenleg leggyorsabb asztali multifunkciós berendezése, amely 53 A/4 oldalt nyomtat percenként.

A WorkCentre 4260 hasznos munkafolyamat-kezelő eszközöket is tartalmaz. Az igazolványmásoló funkcióval a dolgozók időt takaríthatnak meg, hiszen a személyigazolvány vagy a biztosítási kártya mindkét oldalát a papírlap egy oldalára tudják másolni. Ez a funkció különösen a pénzügyi intézmények számára hasznos, amelyek a különböző banki műveletek adminisztrálásához gyakran fénymásolnak iratokat. A faxok e-mailbe való továbbítása szintén idő- és egyben papírtakarékos megoldás, a beérkező faxokat ugyanis automatikusan egy megadott e-mail címre irányíthatjuk. A WorkCentre 4260 automatikus kétoldalas nyomtatási feladatokat is végez, és Save Print alkalmazása révén a gyakran használt dokumentumokat a merevlemezes meghajtón tárolhatjuk, hogy bármikor azonnal kinyomtathassuk őket.

A berendezés egyidejűleg több műveletet is tud kezelni, így a felhasználók egyszerre tudnak nyomtatni, másolni, szkennelni vagy faxolni. Ha egy nyomtatási feladatot meg kell szakítani például a megfelelő méretű papír átmeneti hiánya miatt, a Print Around funkció gondoskodik róla, hogy a többi nyomtatás rendben folytatódjon, és a munka ne álljon le feleslegesen. A WorkCentre 4260-hoz egyszerűen kezelhető, 18 centiméter átmérőjű, színes, grafikus érintőképernyő is tartozik.

Az irodai termékcsalád egyéb bejelentései


A Xerox kibővítette WorkCentre 5200-as sorozatát, amelynek legújabb tagja a percenkénti 22 oldal feldolgozására képes WorkCentre 5222 fekete-fehér multifunkciós nyomtató. A kétoldalas nyomtatásra alkalmas új termék 512 MB memóriával rendelkezik.

Ezenkívül a Xerox színes szkennelési lehetőségekkel látta el a WorkCentre 5225 és a WorkCentre 5230 multifunkciós eszközök szolgáltatáskínálatát. A WorkCentre 5225A és a WorkCentre 5230A 25, illetve 30 oldalt nyomtat percenként. A WorkCentre 5200 sorozatba tartozó multifunkciós nyomtatók úgynevezett Extensible Interface Platformmal (EIP-vel) rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szoftverértékesítőknek és -fejlesztőknek, hogy alkalmazásokat adjanak hozzá az eszközökhöz, és személyre szabják az érintőképernyőt.

A vállalat a WorkCentre 5600 fekete-fehér multifunkciós sorozat szoftverjeit is frissítette, hogy azok megfeleljenek a manapság folyamatos változó IT-szabványoknak és -protokolloknak. IPv6- és Microsoft Web Services on Devices (WSD)-támogatása révén a 32-87 oldal/perces sebességtartományban dolgozó WorkCentre 5600-ás sorozat az IT-szakemberek számára most még vonzóbb nyomtatási lehetőségeket kínál.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50