Hamarosan magyar befektetők számára is elérhető a Chicagó-i Árutőzsde

OTS - Cégvonal, 2002. április 4. 06:23
Rövid időn belül elindítja internetes határidős tőzsdei szolgáltatását a Valton International Inc. A Valton a közelmúltban kötött szerződést az egyesült államokbeli Alaron Trading Corporationnel, melynek értelmében magyar nyelven is elérhetővé válnak a világ nagy árutőzsdéi.
Többek között valutaárfolyamokra, tőzsdeindexekre, kamatlábakra, nyersolajra és származékaira, fémekre és fontosabb élelmiszer-ipari alapanyagokra lehet kötni határidős és opciós ügyleteket. A szolgáltatás a http://www.hataridoskereskedes.hu oldalakon vehető majd igénybe, ahol a legfontosabb információk már jelenleg is megtalálhatók.

A Valton amerikai partnere a chicagoi székhelyű Alaron Trading Corporation, amely klíringtagja a Chicago Mercantile Exchange (CME)-nek, és a legnagyobb határidős tőzsdei forgalmat bonyolító brókercégek egyike az USA-ban.

Az ügyfelek - az internetes kereskedési rendszeren keresztül - megbízásaikat közvetlenül az Alaron részére juttathatják el, a Valton pedig magyar nyelvű ügyfélszolgálatot üzemeltet: hírekkel, elemzésekkel, információkkal segíti ügyfeleit a kereskedés során. A lehetőségek mind az elérhető termékek számát, mind azok likviditását tekintve nagyságrendekkel meghaladja BÉT szűkös kereteit, hiszen például tavaly a Chicagó-i Árutőzsde 411 millió kontraktus forgalmat realizált, közel 300 milliárd dollár értékben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14