Díj a Norton AntiVirus Corporate Editionnek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 4. 20:03
A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition termékét választották a 2002. év Information Security Excellence Award győztesének az Antivirus/Mobile Code Tools kategóriában. A győzteseket március 18-án az MIS Training Institute a floridai Orlandóban tartott InfoSec World Conference & Expo 2002 rendezvény díjátadó ünnepségén hirdették ki.
Az Information Security című magazin szakterülete az IT és számítógépes biztonsági iparág, s évente megtartja Excellence Awards díjának kiosztását, mellyel elismerik azokat a vállalatokat, termékeket és szolgáltatásokat, melyeket az információs biztonság közössége a terület vezetőjének tart. Ez az Excellence Awards az információs biztonsági iparág egyik legrangosabb elismerése.

A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition központosított rendszabálykezelést tesz lehetővé a kiszolgálókon és a munkaállomásokon egyaránt, egy méretezhető, többplatformos vírusvédelmi rendszerben, mely a teljes vállalatra kiterjed. A központosított menedzsment egyetlen konzolról teszi lehetővé az IT-menedzsernek a rendszabályok rögzítését, mellyel a rendszerek mindig naprakészen és helyes beállításokkal üzemelhetnek, ilyen módon védelmezve a felhasználókat.

A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition kulcsfontosságú része a Symantec Enterprise Security csomagnak.

Kulcsszavak: security díj Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36