CA BrightStor: platformfüggetlen tárolásfelügyelet

Kovács Attila, 2002. április 27. 11:45
A Computer Associates (CA), az e-business menedzsmentmegoldások vezető szállítója, április 26-án bemutatta a tárolás „határok nélküli felügyeletének szemléletét”, amely a CA BrightStor platformsemleges tárolómenedzselő megoldások alapja.
Ismeretes, hogy a tárolás kapacitásának költséghatékony növelése és az adattároló-erőforrások hatékony menedzselése stratégiai fontosságú az e-business terén. Sok szervezet alkalmatlan megoldásokat alkalmaz az alapvető hatékonyság és végpontok közötti kezelhetőség szolgáltatására. A CA BrightStor megoldásai felülkerekednek ezeken a korlátokon, és lehetővé teszik, hogy az IT-munkacsoportok felügyeljék az erőforrásokat, és a legjobb eljárásokat alkalmazzák heterogén tárolási technológiák esetén is abból a célból, hogy elsőrendű támogatást nyújtsanak az üzletvitelhez.

A CA Enterprise Storage Automation (ESA) néven a tárolómenedzselő megoldások új osztályát alkotta meg. A vállalati tárolók automatizálása azt az intelligenciát, dinamikus rendelkezésre állást és működési szabályrendszert szolgáltatja, amelyek megkímélik a személyzetet a rendszer bonyolultságából következő nehézségektől. Az ESA összehangolja tárolásfelügyeletet a többi kulcsfontosságú IT-erőforrás kezelésével, például a rendszer és a hálózat infrastruktúrájával. A tároló- és nemtároló-erőforrások integrált felügyeletével az ESA optimalizálja a tárolásra fordított beruházások megtérülését.

A CA szerint ezzel a koncepcióval a világ tárolómenedzseléssel foglalkozó cégeinek az élére került. A CA ezen kívül bejelentette a BrightStor Storage Resource Manager 6.3 termékét, amivel a tárolás rendszergazdái feltárhatják, figyelemmel kísérhetik és elemezhetik mind az elosztott, mind a nagyszámítógépes tároló erőforrásokat.

Kulcsszavak: CA adattárolás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36