A soványító palacsinta - avagy mi minden van a fogyipatikában?

, 2002. május 1. 06:51
"Kriszti királykisasszonynak nyomós oka volt rá, hogy megutálja a palacsintát: ő maga volt a nyomós ok. Mert gömbölyű volt, mint egy búbos kemence, széles, mint egy szalmakazal, és vastag, mint a rácpácegresi nagy szederfa.

S mindez miért?

Bizony azért, mert módfölött szerette a palacsintát. Palacsintával kelt, palacsintával feküdt, a palacsinta volt a mindene."

Ezeket a sorokat Lázár Ervin írta, de nem egy mesekönyvben olvastuk, hanem a www.fogyipatika.hu oldalon, a Bilonka fogyipatikája egyéb, sokszor vicces, sokszor hasznos, néha még szórakoztatónak is mondható olvasmányai között.

Mert ugye, a fogyókúra elhatározás kérdése. S az elhatározáshoz, a döntéshez - "Márpedig én fogyókúrázni fogok!" - nyomós érvek, harci kedv és legalább mások pozitív tapasztalatai szükségesek. Ezek pedig mind megtalálhatók ezen a site-on, ahol csodafogyókúrák, orvosi receptek, a legkülönfélébb diéták és az azok kapcsán elért eredmények éppúgy megtalálhatók, mint a humor, a fogyókúra révén összejött társaságok eseményeiről szóló beszámolók, képek, történetek.

Bilonka érdekes hölgy. Önszorgalomból készített egy honlapot, s ezzel valóságos mozgalmat indított el. Mára sok barátja, partnere van, együttműködik vele egy csomó cég, tartalomszolgáltató, újság, a fél világ. Mindenki, aki fogyni akar.

S ez legalább a fél világ. Vagy még többen vannak, csak még nem jártak ezen az oldalon?

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50