Kapsch szakmai nap a Pesti Vigadóban

Kovács Attila, 2002. május 15. 15:14
Több mint kétszáz távközlési, informatikai szakember fogadta el a meghívást és vett részt a Kapsch cég május 15-én a Pesti Vigadóban megrendezett, a cég új stratégiáját, arculatát és szakmai megoldásait bemutató szakmai napján.
Az 52 munkatárssal rendelkező Kapsch Kft. nevében Nagy Andrea és Helényi Ferenc üdvözölte a megjelenteket, majd a legnagyobb osztrák rendszerintegrátor egyik társtulajdonosa, Kari Kapsch beszélt a cég átalakulásáról és jövőképéről. Az új céglogó is hirdeti, előtérbe került az innováció. A Kapsch Csoport jelenleg négy cégből áll: az intelligens távközlési megoldások szállítója a Kapsch BusinessCom; a vasút és a közlekedés számára nyújt intelligens telematikai megoldásokat a Kapsch TrafficCom; az internet specialistája a Kapsch CarrierCom; végül a tervezés, gyártás és logisztika feladatait látja el a Kapsch Components.

A továbbiakban két szekcióban lebonyolított szakelőadások egyrészt az üzleti kommunikációs és üzleti megoldásokat (Contact Center, VoIP, integrált beszéd- és adathálózat, IP telefónia stb.), másrészt a Kapschnak a szolgáltatók számára ajánlott eredményeit, termékeit (session initial protokol, elérésmenedzsment megoldások, optikai szolgáltatásokat aktivizáló platform – Ethernet over SDH – stb.) körvonalazták.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14