i2 elemző szoftver a Legfőbb Ügyészségen

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 10. 11:22
Tovább bővült az i2 elemző és vizualizációs szoftvercsalád magyarországi felhasználóinak tábora. Az IQSOFT Rt. és a Legfőbb Ügyészség nemrégiben aláírt szerződése értelmében a Legfőbb Ügyészség ezt a szoftvert választotta a bűnügyi nyomozások bizonyítási eljárásának támogatásához.
A szoftver hazai pályafutása teljes mértékben igazolja az előzetes várakozásokat a felhasználói kört illetően: ahogy világszerte, Magyarországon is elsősorban a bűnüldözés területén fogadták nagy érdeklődéssel. A több mint tíz éves múltra visszatekintő angol fejlesztő cég az i2 Ltd. főképpen bűnüldözési, biztosítási és távközlési intézmények számára fejlesztette ki a nagy teljesítményű, egyedülálló adatbányász, elemző és tényfeltáró eszközöket, amelyeket nemzetközi szabványként ismernek el világszerte. Mára már több mint 70 országból 1200 felhasználó profitál az i2 termékek alkalmazásából.

2001-ben az Analyst’s Notebook szoftvert az Association of Brithish Insurence (Brit Biztosítók Szövetsége) a biztosítási csalások felderítésének elsőszámú eszközeként fogadta el.

Magyarországon az IQSOFT Rt., A KFKI Számítástechnikai Csoport tagja képviseli az angliai i2 (www.i2group.com) eszközeit. A leendő felhasználóknak az értékesítésen és szállításon túl a telepítéshez, az esetleges testre szabáshoz is szakértői támogatást nyújt, mind oktatási, mind technikai téren, nagyobb projektek esetén pedig a rendszertervezést is biztosítja.

Kulcsszavak: Iqsoft adatbányászat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50