Világelső: iScala 2.1 kollaboratív ERP szoftver

Kovács Attila, 2002. június 11. 18:54
David Topping, a Scala cég marketing elnökhelyettese mutatta be a cég június 11-i budapesti sajtótájékoztatóján a világ első „célirányosan kifejlesztett kollaboratív ERP platformját”, az iScala 2.1 üzleti tevékenység-szervező programcsomagot. A Scala új szoftvere kifejezetten az online együttműködést támogatja.
Az iScala 2.1 révén a szükséges funkcionalitás egyetlen rendszerbe csomagolva jelenik meg, így az ügyfelek megkezdhetik a valódi online együttműködés kialakítását leányvállalataikkal, vásárlóikkal, partnereikkel és szállítóikkal. Az új csomag lehetővé teszi, hogy az üzlet folyamatokat két vagy több vállalat között automatizálják. Topping szerint az iScala azzal előzi meg versenytársait, hogy olyan költséghatékony kollaboratív ERP rendszert dobott piacra, amely a cég közel három éves termékfejlesztési elgondolásainak az eredményeként azonnal alkalmazható a világ bármelyik részén. A Scala vezető szakembere szerint az iScala csomag kollaborativitása jelentősen csökkentheti az üzleti irányítás költségeit, az ellátási láncban szereplő valamennyi vállalat számára átláthatóvá válnak a kapcsolatok, így megszűnik a kihasználatlan gyártáskapacitás.

Az iScala 2.1 három különböző terméket tartalmaz. Az egyik az iScala Business Server alaptermék kis- és középvállalatoknak készült. A másik az iScala Enterprise Server, amely lehetővé teszi az üzleti centralizációt a nagyobb vállalatok számára is. Ezek mellett része a csomagnak még az iScala Developer Kit fejlesztői környezet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55