Mobil Hotmail Ázsiában

Kollár Csaba, 2002. június 17. 20:49
A következő hónaptól a Microsoft a mobilelőfizetők számára Szingapúron, Hong Kong-ban és Tajvanon elérhetővé teszi az MSN Hotmail szolgáltatást mobilkészülékeken keresztül.
A Microsoft az ázsiai indulást megelőzően az MSN mobilszolgáltatatást már bemutatta az USA-ban, olyan együttműködő szolgáltatókkal, mint a Nextel és a Verizon Wireless, valamint számos európai partnerrel, mint pl. a KPN Mobile-lal.

Az ázsiai indulásnál a mobiltelefon-tulajdonosok elérhetik az SMS mellett nem csak a hotmail-szolgáltatást, de az MSN webportálján keresztül a legújabb híreket és egyéb információkat is. A cég tervei szerint a jövőben is folytatja mobilkommunikációs fejlesztéseit, így az MSN Messenger platformra alapozva Ázsia számos piacán ez év végéig meg kíván jelenni szolgáltatásaival.

A Microsoft úgy fogalmazta meg stratégiai küldetését, hogy “olyan szolgáltatásokkal kívánunk a piacon megjelenni, melyek lehetővé teszik, hogy a fogyasztók a számukra szükséges információt bárhonnan, bármikor a szükséges kommunikációs eszközön keresztül elérjék.”

Kulcsszavak: mobilszolg Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55