Bluetooth-fejlesztések Palmra

Kollár Csaba, 2002. június 29. 20:01
A Colligo Network olyan Bluetooth-fejlesztést jelentett be Colligo Meeting néven Palm-felhasználók számára, amivel azok vezeték nélkül kapcsolódhatnak a Palm OS Date Booksszal, így megnézhetik kollégáik beosztását, biztonságosan egyeztethetnek találkozókat, vagy fogadhatnak, mondhatnak le meghívásokat.
E fejlesztésen kívül két másik Bluetooth-alkalmazást is bemutattak. A BlueBoard egy hordozható whiteboard (rajztábla), aminek a segítségével a felhasználók rajzaikat valós időben oszthatják meg. A BlueChat pedig egy személyes üzenet és chat alkalmazás. Mindhárom fejlesztés Palm OS eszközökön működik, Bluetooth kártyát használva, mint pl. a Palm SD Bluetooth kártyája.

„A találkozók időpontjának egyeztetése nagyon fontos, különösen, amikor több résztvevő idejét kell összehangolni” – nyilatkozta Barry Jinks a Colligo Networks elnöke. Majd hozzátette: „az olyan alkalmazások, mint a Colligo Meeting, megteremti a biztonságos, vezeték nélküli környezetet a felhasználók számára az időpontok egyeztetése érdekében.”

Kulcsszavak: +fohir Palm Bluetooth

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14