Allied Telesyn: új partnerportál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 13. 10:29
Az Allied Telesyn International elindította új partnerportálját. Az Allied Telesyn nemrég újragondolt és továbbfejlesztett, a hivatalos partnereinek szóló programja mentén a portál a cég partnertámogatási és értékesítési stratégiájának kulcsfontosságú részévé vált.
"A portál elindítása fontos mérföldkő a minősített értékesítési csatornánk kezelésének megkönnyítésében és fejlesztésében. Képessé váltunk arra, hogy lényegi információkkal lássuk el valamennyi partnerünket annak érdekében, hogy segítsük őket az Allied Telesyn megoldásainak eladásában" - mondta Piero Bottini, az Allied Telesyn európai és latin-amerikai marketing-elnökhelyettese. "A portál lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeljük az eladási csatornáinkat, miközben ezzel egy időben gyorsan és egyszerűen testre szabott támogatást adhatunk minden partnerünknek."

A portál jelenleg korlátlan elérést biztosít a minősített partnerek számára a termékadatokhoz, az alkalmazásinformációkhoz, kereskedelmi akciókhoz és a műszaki leírásokhoz éppúgy, mint az esettanulmányokhoz és más megoldásokról szóló anyagokhoz, melyek segítenek a megfelelő konfiguráció és termékcsalád kiválasztásában.

"Úgy érezzük, hogy ez az eszköz alapvető segítség lehet a kommunikáció egyszerűsítésében, és segíteni fogja a termékre összpontosító kereskedésről a rendszerorientáltabb megközelítésre történő átállást" - mondta Piero Bottini, az Allied Telesyn International európai és latin-amerikai marketing-elnökhelyettese. "Végeredményben jobb megoldásokat tudunk adni vevőinknek, és a vásárlások előtti, illetve utáni szolgáltatás bővülni fog."

A partnerek kereskedelmi aktivitásának teljes körű támogatása és könnyebbé tétele érdekében a forgalomnövekedési és az összehasonlító táblázatok hamarosan rendelkezésre állnak a weben. Ezek az eszközök az Allied Telesyn partnereit az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő, leghatékonyabb, időálló hálózati megoldások kialakításában segítik. Ezek a táblázatok szintén segíthetik a partnereket az ügyfelek hálózatának korszerűsítésekor, vagy a versenytársak termékeivel való összehasonlítások esetén. A portál egy interneten elérhető összeállítási szolgáltatást is fog tartalmazni, ami a partnereket az ügyfél számára jelenleg és a jövőben leginkább megfelelő megoldás megtervezésében segíti.

A partnerek az Allied Telesyn közösségét a lehető legegyszerűbben érhetik el. Csak be kell írni a http://www.alliedtelesyn.com/partners címet, és ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. Az egyes partnerek igényeinek megfelelő gyakorlásra is van lehetőség, és a helyi ATI kereskedők további segítséget is tudnak adni a kezdő felhasználóknak.

Kulcsszavak: portál Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59