Az osztrák T-Mobile is belépett az MMS-klubba

MTI Sajtóadatbank, 2002. július 16. 09:00
Mostantól az osztrák T-Mobile is MMS szolgáltatással áll havidíjas előfizetői rendelkezésére. Az MMS (Multimedia Messaging Services) szöveg, kép és hangfelvétel átvitelét teszi lehetővé mobiltelefon-készülék útján.
A jövőben a szolgáltatás videofelvételek átvitelével is bővül. A T-Mobile előfizetők külföldi hálózatokba is küldhetnek illetve fogadhatnak onnan MMS üzeneteket. Az T-Mobile MMS szolgáltatását október végéig ingyenesen lehet igénybe venni.

Georg Pölzl, a T-Mobile ügyvezetője szerint az MMS lesz a GPRS rendszerű, majd azt követően az UMTS rendszerű szolgáltatások domináns alkalmazása. A T-Mobile ügyfelei jelenleg Németországban, Olaszországban, Csehországban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, valamint mindazokban az országokban vehetik igénybe az MMS szolgáltatást melyekkel a az osztrák T-Mobile GPRS roaming megállapodást kötött.

Az MMS üzeneteket arra alkalmas mobiltelefon-készülékekre illetve email címekre lehet elküldeni. Amennyiben a megcímzett készülék nem alkalmas az MMS üzenet fogadására, helyette egy SMS üzenetet kap, mely tartalmazza mindazokat az információkat amellyel az MMS üzenet megtekinthető a T-Mobile honlapján. Az osztrák Mobilkom július elején helyezte üzembe a saját MMS szolgáltatását.

Kulcsszavak: mobilszolg T-Mobil MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50