Az Entegrity tovább fokozza az internetes és az alkalmazásszerverek biztonságát

OTS - Cégvonal, 2002. július 24. 19:21
Az alkalmazások biztonságának szavatolásában élenjáró Entegrity Solutions bejelentette, hogy az AssureAccess új generációja az első hozzáférés-kezelő termék, amely beüzemeli az új BEA SSPI-ket WebLogic Server 7.0 SSPI-ket (Security Service Provider Interfaces) és teljes körű SAML támogatást nyújt a BEA WebLogic Platform 7.0-nak.
Az AssureAccess hozzáférés-kezelő szoftver védi a BEA WebLogic Server és a hasonló alkalmazási szerverek felhasználásával létrehozott J2EE alapú weblapokat, portálokat és internetes szolgáltatásokat.

Az AssureAccess szolgáltatásai magukban foglalják a hitelesítést, a single-sign-on funkciót, a jogosultság megállapítását (autorizáció), a naplózást, a felhasználók adatainak, azonosítóinak és jogosultságainak szoftveres nyilvántartását (user management), valamint a biztonsági adminisztrációt.

A WebLogic Server 7.0 nevű termékével a BEA teljes mértékben átalakította a világ vezető alkalmazás szerverének biztonsági rendszerét, amely így minden más alkalmazás szervernél rugalmasabbá és könnyebben szabályozhatóvá vált.

Az új BEA biztonsági rendszerben elválik egymástól az alkalmazásfejlesztés és az alkalmazások biztonságának kezelése. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy minden energiájukkal üzleti terveik megvalósítására törekedjenek, miközben a biztonságról az Entegrity és AssureAccess nevű terméke gondoskodik.

- Az új BEA biztonsági rendszer komoly előrelépést jelent ügyfeleink, szoftverforgalmazóink és a megoldásainkat integráló partnereink számára - mondta Paul Patrick, a BEA Systems Inc. biztonsági rendszerfejlesztője. - A rendszer lehetővé teszi, hogy kezelői megbízhatóan ellenőrizhessék a biztonság meglétét, és azt, hogy a vállalatok az alkalmazásaik által nyújtott valós idejű információkra támaszkodva hozzanak autorizációs döntéseket.

Az Entegrity képes arra, hogy tökéletesen integrálja az AssureAccesst és a WebLogic Servert. Az Entegrity és a BEA Systems is a Java elkötelezett híve. A két cég együtt dolgozta ki a BEA SSPI specifikációját. Ez az együttműködés a további termékek kibocsátása során is előnyös lesz.

- Az internetes hozzáférés-kezelő termékek piaca korábban a biztonsággal kapcsolatos funkcionalitásra koncentrált. Az Entegrity ügyfelei és megoldásintegráló partnerei ma már egyre inkább az alkalmazások fejlesztésének ütemezése, költségei és nyereségessége iránt érdeklődnek. Ez az a terület, ahol az AssureAccess megoldás kimagaslik.

Termékünk elsőrangú kialakítása révén arra törekszünk, hogy a jövőben is igen alacsonyak maradjanak az integrációs költségek - mondta Dave Martin, az Entegrity elnöke, igazgatótanácsának elnöke és vezérigazgatója.

- Az, hogy az új BEA SSPI-t kezdettől fogva támogattuk és egyéb egyedülálló AssureAccess integrációs képességeket fejlesztettünk ki, bizonyítja elkötelezettségünket, és azt, hogy meg tudjuk őrizni vezető szerepünket. A BEA már 50 vezető rendszerfejlesztőt képezett ki az AssureAccess-WebLogic megoldás alkalmazására. Mindez komoly támogatást jelent termékünk és stratégiánk számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14