Mindent a völgyről SMS-ben

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 31. 09:59
SMS információs rendszer is támogatja az idei Művészetek Völgye Fesztivált. A látogatók mobiltelefonjukon nézhetik meg a programokkal, szálláshelyekkel és a vendéglátással kapcsolatos információkat és értesítést is kérhetnek az esetleges műsorváltozásokról.
A több tízezer embert vonzó Művészetek Völgye Fesztivál idei egyik újdonsága a „Mindent a Völgyről SMS” rendszer. A szolgáltatás használatával lehetőség nyílik a rendkívül nagyszámú programelem közötti böngészésre, keresésre vagy leválogatásra. A látogatóknak csupán egy SMS elküldésében kell meghatározni, hogy melyik napszak ill. falu vagy melyik előadó érdekli őket és a rendszer egy percen belül üzenetben közli a választ.

"Nagy feladat és kihívás volt egy olyan rendszert kialakítani, ami a kiterjedt adatbázis használata mellett az egyszerű és kényelmes kezelhetőséget is lehetővé teszi az érdeklődőknek" – mondta el Dankó Sándor az ITware Kft. ügyvezető igazgatója. A rendszer garantálja, hogy nagyszámú mobiltelefonos egyidejű kommunikálása esetén is stabilan, biztosan kiszolgálja az igényeket. A szoftver lelke az az SMSware alkalmazás, melyet professzionális kereskedelmi SMS szolgáltaás céljára fejlesztett ki a legnagyobb mobiltelefonos tapasztalattal bíró hazai IT cég. "Fontos volt számunkra, hogy a Völgyben a kultúrát is támogatjuk ezért, minimális emeltdíjért vehető igénybe a szolgáltatás és mi mint szponzor biztosítottuk a szükséges fejlesztéseket és technikai hátteret."

Az esemény első napja előtt egy konferencián ismerhették meg a rendszert a hazai fesztivál szervezők. A későbbiekben, a különböző események alkalmával a most debütált alkalmazás nem csak a látogatók informálását szolgálhatja majd, hanem lehetővé teszi az előzetes jegyrendelést épp úgy, mint a kisösszegű rendezvény támogatások mobiltelefonon keresztüli eljuttatását is. További információk: , www.itware.hu

Kulcsszavak: SMS mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50