Synergon: e-learning megoldások a GfK Hungária részére

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 6. 12:05
A Synergon Informatika Rt. új területen, a szolgáltatási piacon kínálja a tudásmenedzsmentet támogató megoldásait. A GfK Hungária Piackutató Intézet a Synergon Oktatási Üzletágától, a Synergon Educationtól rendelte meg a tudáskezelésében és -fejlesztésében fontos szerepet játszó Phoenix 2.0 képzésmenedzsment rendszert, egyedi tananyagfejlesztést és NETg e-learning tananyagokat.
A Synergon Education segítséget kíván nyújtani a GfK Hungáriának, hogy az e-learning alkalmazásokat minél hatékonyabban illeszthesse a tudásalapú vállalati koncepciójába, és a tudáskezelés (képzésmenedzsment) hatékony eszközeként alkalmazhassa.

A GfK Hungária Piackutató Intézet a Synedu Phoenix 2.0 e-learning Képzésmenedzsment Rendszer licencét rendelte meg 50 felhasználó részére, mely tartalmazza a Phoenix 2.0 testre szabását, oktatását és a bevezetés támogatását. A Synergon Education ezen kívül vállalta, hogy szállítja, beszereli és installálja az ehhez szükséges hardver- és szoftvereszközöket.

A GfK felkérte továbbá a Synergont kooperációs tananyagfejlesztésre, melynek értelmében a Synergon Education e-learning tananyagot fejleszt - a GfK közreműködésével - és telepít a Phoenix 2.0 rendszerhez. Mindezek mellett a GfK számítástechnikai alapképzésének támogatására magas színvonalú, az amerikai Thomson-NETg cég által előállított és a Synergon Education által lokalizált, magyar nyelvű tananyagokat is rendelt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50