Itt a SEGA első vezeték nélküli játéka

Kollár Csaba, 2002. augusztus 15. 20:51
Itt az ideje a majomvilágnak! Hirdeti a Sega új kommunikációs kampányában, melyben a főszerepet a cég első vezeték nélküli játéka, a SEGA Monkey BallTM kapja.
Az új játék a PCS VisionSM-en keresztül érhető el, mely egy harmadik generációs vezeték nélküli szolgáltatás. A SEGA Monkey Ball alapját a nagysikerű játékkonzol adja. A szereplők szinte kivétel nélkül hamar kedvenceinkké válnak. A játékot azok a Sprint vezeték nélküli ügyfelek élvezhetik, akiknek Vision-kompatibilis PCS telefonjuk van. A SEGA Monkey Ball-ról az elemzők is elismerően nyilatkoznak, kiemelik, hogy ez a játék az elsők között teljesen színes mobiljáték. A játék egy letöltésének az ára 3,99 USD, ami 30 napos időtartamban engedi a “majomkodást".

Fred Huey a SEGA egyik vezetője a Monkey Ball-lal kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy “a videojátékok megjelenésekor az emberek többsége otthon ült, és a televíziókészülékhez csatlakoztatott konzolon keresztül játszott. A mostani fejlesztésekben azonban a hangsúly azon van, hogy bárki, bármikor tudja élvezni a játék izgalmát, erre pedig a vezeték nélküli környezet kínálkozik a legmegfelelőbbnek."

Kulcsszavak: Sega játék mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55