Magyar médiahonlapok közönségversenye

, 2002. augusztus 22. 18:21
2002-ben első alkalommal rendezi meg a Hullámvadász médiaportál a Hullámvadász Online MédiaMustrát, a magyar médiahonlapok közönségversenyét.
A nézettségi, hallgatottsági, olvasottsági adatokból régóta következtethetünk arra, hogy melyek a legnépszerűbb médiumok a magyar közönség körében. De hogy ezt a népszerűséget sikerült-e megőrizniük az új médián, vagyis az interneten való megjelenéssel is, az eddig rejtély volt.

A rejtély megoldására, azaz a médiahonlapok közönségsikerének felmérésére a Hullámvadász médiaportál nagyszabású online versenyt rendez a hagyományos médiumok honlapjai között.

A Hullámvadász Online MédiaMustra egy hónapig tartó internetes szavazásán a közönség voksai alapján dől el, hogy melyik a legnépszerűbb magyar rádiós, televíziós vagy hagyományos sajtós honlap.

A médiahonlapok közönségversenyén minden magyar nyelvű tartalommal rendszeresen frissített internetes oldal indulhat. A nevezés ingyenes. A nyertes honlapok elnyerik a "2002 legnépszerűbb (rádiós-televíziós-stb.) honlapja" címet, valamint a Hullámvadász médiaportál és a Hullámvadász Online MédiaMustra támogatói által felajánlott díjakat. Az internetes szavazáson voksolók között a mustra végén értékes ajándékokat sorsolnak ki. A voksolók fődíja egy kétszemélyes afrikai üdülés.

Médiahonlapot nevezni már most lehet a http://www.hullamvadasz.hu/mustra címen. A nevezés határideje: 2002. augusztus 28. Szavazni ugyanezen a címen lehet majd szeptember 2-30. között.

Kulcsszavak: website pályázat média

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14