MMS a Nokiától Lengyelországban

Kollár Csaba, 2002. augusztus 29. 19:52
A Nokia és a lengyel szolgáltató, a Polkomtel, mely a Plus GSM márkanév alatt folytatja tevékenységét, aláírt egy megállapodást, ami szerint a Nokia multimédiás üzenetküldő szolgáltatásai már Lengyelországban is elérhetők.
A lengyelországi MMS szolgáltatás teljes lesz, vagyis a Plus GSM ügyfelei egymásnak multimédiás, hanggal, képpel, szöveggel, zenével ellátott üzeneteket küldhetnek mobiltelefonra, illetve e-mail címre.

A megállapodás értelmében a Nokia biztosítja a szolgáltatáshoz szükséges Nokia Multimedia Messaging Service Centert, valamint a Nokia Multimedia Terminal Gateway szervereket.

A megállapodásról Robert Krawczyk, a Plus GSM marketing- és kereskedelmi vezetője így nyilatkozott: "ügyfeleink a Nokiával kötött megállapodásnak köszönhetően médiában gazdag üzeneteket készíthetnek és küldhetnek egymásnak. Vállalatunk hisz abban, hogy az értéknövelt üzenettartalom is hozzájárulhat ahhoz, hogy a lengyel fogyasztók is minél hamarabb megbarátkozzanak a 3G szolgáltatások gondolatával."

Lengyelországban a Plus GSM az első olyan szolgáltató, mely elindítja az MMS-t, melynek maximális mérete 50 KB lehet. Annak érdekében, hogy a szolgáltatást minél többen vegyék igénybe, nem kell külön előfizetői vagy havi működési díjat fizetni, így csak az elküldött üzeneteket számlázzák ki a fogyasztóknak.

Kulcsszavak: Nokia +fohir MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14