Stratégiai megállapodás a 2.5 és 3g mobilkészülék-technológia területén

Kollár Csaba, 2002. szeptember 7. 18:20
A Royal Philips Electronics és az Ericsson Mobile Platforms aláírt egy megállapodást, ami megerősíti stratégiai partneri viszonyukat a 2.5 és 3G mobilkészülék-technológia területén, felhasználva a Philips fejlett félvezető hátterét.
A megállapodás szerint a Philips biztosítja a félvezető eszközöket az Ericsson által előírt tervek szerint. Az együttműködés az Ericssonnak teljes körű hozzáférést nyújt a Philips megannyi félvezető termékéhez és technológiai portfoliójához, beleértve az RF ASICs-ot, az ASICs-ot, a Power Amplifiers-t (PA) és a Power Management Units-ot (PMU).

Elemzők szerint az együttműködés kedvezően hat mindkét fél harmadik generációs mobileszköz fejlesztéseire, elsősorban a multimédia-kompatibilis modelleket illetően. A partneri viszony megerősíti az Ericsson vezető pozícióját a mobilkészülék piacon, valamint a Philips vezető pozícióját félvezető eszközei vezeték nélküli felhasználásában.

Az Ericsson Mobile Platforms elnöke Tord Wingren az együttműködésről a következőket mondta: “a Philipsszel nagyon hosszú távra alapoztuk meg a partnerkapcsolatot, mivel a Philips számunkra egy természetes választás volt. Vállalatunknak a kommunikációs piacon betöltött vezető szerepének és az alacsony költségű, csúcsminőségű Philips technológiának köszönhetően az Ericsson tovább folytathatja sikeres fejlesztéseit a következő generációs vezeték nélküli szabványok - beleértve a GSM/GPRS, EDGE és WCDMA szabványokat - területén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50