WebBusiness start Jugoszláviában

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 9. 10:48
A konkrét üzleti ajánlatok közvetítésével foglalkozó WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank Jugoszláviában is megkezdte szolgáltatását. A WebBusiness az elkövetkező hónapokban további európai országokban is szeretné megnyitni kapuit.
A szolgáltatás jelenleg már hat országban (Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Jugoszlávia), hét nyelven (magyar, angol, német lengyel, román, szerb és szlovák) érhető el. A WebBusiness franchise rendszerben 2000 szeptemberében indult el először Lengyelországban, varsói, majd 2001 májusában Romániában, marosvásárhelyi, szeptemberben Ausztriában, bécsi, 2002 márciusában Szlovákiában, nyitrai központtal.

A szolgáltatás lényege, hogy bárki díjmentesen meghatározhatja a számára fontos üzleti ajánlatok paramétereit (TEAOR-szám, jelleg és kulcsszó megadásával). A megadott feltételeknek megfelelő ajánlat beérkezése esetén a rendszer automatikusan továbbítja azt számára. Az e-mail címmel nem rendelkezők is megrendelhetik az ajánlatokat mobiltelefonra vagy személyhívóra, illetve lekérhetik telefaxra is. Fizetni akkor kell, amikor a cég saját ajánlatát, magáról szóló információt szeretne a rendszerben közzétenni. Egyéves átalánydíjért a felhasználó korlátlan mennyiségben helyezheti el saját üzleti ajánlatait az adatbázisban immár hét nyelven magyarul, angolul, németül, lengyelül, románul szerbül és szlovákul. Az üzleti ajánlat, a rögzítést követően néhány percen belül eljut a célcsoporthoz olyan formában, amint azt igényelték.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14