Intel: 11 új mobilprocesszor

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 16. 18:33
Az Intel ma 11 új, a noteszgépek számára még magasabb teljesítményszintet biztosító mobil PC processzort jelentett be, közöttük a 2,2 gigahertzes Mobile Intel Pentium 4-M processzort.
A mai bejelentés különösen fontos most, hogy a noteszgépek használata egyre terjed. Az Intel mobilprocesszorok teljes családját kínálja, amelyek a magas teljesítmény és az alacsony áramfogyasztás megfelelő kombinációját nyújtják mindenféle noteszgépszegmens számára.

A Mobile Intel Pentium III-M processzor segítségével karcsú, kiváló teljesítményt és hosszú akkumulátoros használati időt biztosító gépek építhetők. Az Intel ezen felül gyártja még a Low Voltage (alacsony feszültségű) és Ultra Low Voltage (ultra-alacsony feszültségű) Mobile Intel Pentium III-M processzort, amelyek kifejezetten a mini, szubnotesz- és tábla PC-khez - vagyis az extrém mobilitást kínáló legkisebb rendszerekhez - lettek optimalizálva. A Mobile Intel Pentium III processzorok ideálisak a kialakulóban lévő tábla PC-khez, hiszen ezek kínálják a teljesítmény és az alacsony fogyasztás legjobb kombinációját. Az Intel mobil processzoraira épülő tábla PC-k várhatóak 2002 őszén jelennek meg először.

Kulcsszavak: notebook processzor Intel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50