MonLine intranetes portál a Brau Unionnál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 18. 12:16
A Montana Rt. nyerte el azt a lehetőséget, hogy a Brau Union Hungaria Sörgyár Rt.-nél egy több lépcsőben megvalósítandó integrált informatikai rendszert megtervezzen, bevezessen és konfiguráljon, valamint hogy ezzel párhuzamosan egy vállalati portált kialakítson. Első körben a felvázolt informatikai fejlesztés egyik fontos részét fejezte be a napokban a Montana Rt. Sikeresen bevezette a saját fejlesztésű intranetes portáljának, a MonLine-nek legújabb .Net-es változatát, a Microsoft Exchange levelező- és csoportmunkarendszert, illetve egy a Microsoft Active Directoryra épülő címtárszolgáltatást.
"A MonLine intranetes hírportál bevezetésével a Braun Union Hungária Rt.-nek az volt a célja, hogy olyan szolgáltatásokat, naprakész információkat tudjanak könnyen, és gyorsan elérhetővé tenni, amelyek által a cég munkatársai könnyebben, fennakadások (különböző dokumentumok, hírek keresgélése) nélkül végezhetik napi munkájukat. Emellett fontos céljuk volt az is, hogy a vállalat tagjai értesüljenek egymás sikereiről, és nyitottan kezeljék azokat, támogassák egymást, és - olykor a több száz kilométeres távolságot is áthidalva - könnyen, egyszerűen cserélhessenek információt, vagyis megbeszélhessék a munkával vagy egyéb, munkához nem kötődő témával kapcsolatos problémákat, tapasztalatokat" - mondta Karsai Judit, a Baru Union Hungária Rt. PR menedzsere.

A MonLine nevű intranetes és internetes hírportál egy olyan webes információközlő rendszer, amely viszonylag rövid időn belül üzembe helyezhető, felhasználóbarát kialakításának köszönhetően gyorsan, egyszerűen és általános szoftverfelhasználói ismeretek birtokában jeleníthetőek és változtathatóak meg az információk. A MonLine segítségével minden divízió saját portált alakíthat ki, ahol a megjelenített információ lehet publikus is, illetve csak a divízió tagjai által megtekinthető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17