Vezeték nélküli üzleti SMS az O2-től

Kollár Csaba, 2002. szeptember 20. 09:54
Az O2 bemutatta a Business Text Service nevet viselő új fejlesztését, amivel könnyen lehet a célcsoport számára szöveges üzeneteket eljuttatni egy internetezésre alkalmas számítógépről.
Ez a szolgáltatás egy költséghatékony megoldást kínál nem csak a direkt marketinggel foglalkozó szervezeteknek, de azoknak a vállalatoknak is, amelyek az eddiginél jobb belső kommunikációt kívánnak folytatni, és ehhez igénybe akarják venni az új technológia által nyújtott lehetőségeket.

A Business Text lehetővé teszi, hogy a szervezetek akár egy embernek, akár több mint százezernek küldjenek személyre/csoportra szabott üzenetet.

Elemzők pozitívan nyilatkoznak az új szolgáltatásról. Megítélésük szerint a Business Text hatékony eszköz lehet a külső és a belső kommunikációban egyaránt. Belső kommunikációban a Business Text felhasználható arra, hogy a kollégákat azonnal értesítsék a rendkívüli találkozókról, a termékbemutatókról, a halaszthatatlan teendőkről. A külső kommunikációban - olvasható egy pikáns példában - egy éjszakai bár tulajdonosa küldhet programokat törzsközönségének, vagy szervezhet zártkörű összejövetelt.

Kulcsszavak: +fohir SMS marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14