Eladás felsőfokon – Komplex értékesítési tanfolyam

Nyílt, eladás-orientált tréning Budapesten

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 23. 07:17
A sikert tanítjuk! Ez a jelmondata annak az új üzleti és informatikai tanácsadással foglalkozó vállalkozásnak, amely a nyár folyamán kezdte meg tevékenységét Magyarországon. A Consulting Services International (CSInt) Tanácsadó Kft. értékesítési tréningeket szervez Eladás felsőfokon - Komplex értékesítési tanfolyam néven.
A hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítését és az eladás stratégiai oldalát előtérbe helyező kétnapos kurzust elsősorban a kereskedelmi tapasztalatokkal már rendelkező, összetett értékesítési helyzetekkel dolgozó szakembereknek ajánlják, függetlenül az eladásra kínált termék vagy szolgáltatás jellegétől. A résztvevők a gyakorlatorientált módszertan segítségével akár már a tanfolyam másnapjától felhasználhatják ismereteiket saját üzleti környezetükben. Megtanulják, hogyan tudnak folyamatosan üzleteket hozni, tudatossá válik az értékesítési tevékenységük, ezáltal jövedelmezőbbé válik a munkájuk mind maguk, mind a cégük számára. A nyílt, bárki által látogatható kurzusok mellett vállalják exkluzív vállalati tréningek megtartását, illetve a módszer felhasználásával kereskedelmi hatékonyságnövelő üzleti konzultációs szolgáltatást is nyújtanak. A legközelebbi nyílt tanfolyamot, melyre jelentős árengedménnyel lehet még jelentkezni, október 17-18. között rendezik meg Budapesten.

A CSInt Tanácsadó Kft. szolgáltatásairól olvasni, a tanfolyamokra regisztrálni a cég hivatalos honlapján lehet: www.csint.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50