Kvint-R: LézerShow a Planetáriumban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 8. 09:53
"LézerShow a Planetáriumban"- olvashattuk a Kvint-R meghívóján, amely a Budapesti Planetáriumba invitálta az érdeklődőket a Tally nyomtatók ez évi seregszemléjére. A seregszemlét ez esetben szinte szó szerint lehetett érteni, mivel személyesen is találkozhattunk a Star Wars filmekből jól ismert számos figurával.
Darth Wader személyes üdvözlését követően kimerítő tájékoztatást kaphattunk a cég által képviselt Tally nyomtatók újdonságairól, valamint a Fujitsu-Siemens számítógépek széles palettájáról, a Planetárium kupolája nyújtotta lehetőséget kihasználó diaképekkel kiegészített prezentációból.

Schneider Zoltán a Kvint-R Kft. ügyvezetője előadásában kiemelte, hogy nem az egyes nyomtatók és számítógépek eladására, hanem komplex megoldások nyújtására helyezik a hangsúlyt, amelyhez biztos hátteret jelent a két megbízható német márka. A Kvint-R Kft. kiemelten fontosnak tekinti a szoros partnerkapcsolatok kialakítását ügyfeleivel, amelynek eredményeként az elmúlt években több, a teljes országot behálózó értékesítési és ebből adódóan informatikai rendszerrel rendelkező céggel sikerült együttműködési szerződést kiépítenie. A tizenkét éve az informatikai piacon jelenlévő Kvint-R továbbra is töretlen fejlődést tudhat magáénak.

A rendezvény megkoronázásaként a Planetárium kupolájában Vangelis zenéjére élhettek át a látogatók egy izgalmas lézer show-t, míg az épület körfolyosóján a Tally színes lézernyomtatói próbálták elkápráztatni az érdeklődőket ragyogó nyomataikkal és nem utolsó sorban rendkívül kedvező áraikkal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55