AT&T, Sega – új vezeték nélküli játékok

Kollár Csaba, 2002. október 15. 20:49
Az AT&T Wireless bejelentette, hogy a közeljövőben nagyon sok új mobiljátékot kíván elindítani az mMode mobilinternet-szolgáltatás előfizetőinek. A vállalat azt is megerősítette, hogy a három új, “szabadidős csomagot" a japán játékfejlesztő, a Sega fejlesztette ki.
A játékok között megtalálható a java-alapú Monkey Ball, Soccer Slam és Fast Lane, melyek letöltés után kivétel nélkül már offline módban is játszatók. A játékok - bevezetésüket követően - elsőként a Motorola T720 modelljeivel érhetők el.

Az mMode szolgáltatást az AT&T Wireless GSM/GPRS előfizetői vehetik igénybe. A telekommunikációs vállalat a közelmúltban azt is bejelentette, hogy New York-ban elindította GPRS szolgáltatását, ezzel befejezve a CDMA-alapú 3G hálózatok migrációjának első fázisát.

Ritch Blasi az AT&T szóvivője szerint “a játékszolgáltatások bevezetése lesz új hálózatunk igazi fogyasztócsalogató fogása. Olyan sok játékot kínálunk majd előfizetőinknek, hogy ne azt a kérdést tegyék fel, hogy van-e letölthető játék a hálózaton, hanem azt, hogy melyiket válasszam a sok közül."

Kulcsszavak: játék Sega AT&T mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55