MMS Ukrajnában a Nokiától

Kollár Csaba, 2002. november 2. 22:58
A Nokia és az Ukrainian Mobile Communications (UMC) bemutatatta a teljes Nokia MMS-t az ukrán piac számára. Elemzők szerint azért jelentős a két vállalat közös MMS indítása, mivel ez az első eset, hogy az országban egy teljes MMS rendszer kezdheti el működését.
A szolgáltatás eleinte csak az UMC célfogyasztói számára érhető el, de a tervek szerint 2003 elején már bárki élhet az új mobilkommunikációs lehetőséggel.

A Nokia megoldásával az UMC közel másfél milliós ügyfélköre lesz képes saját multimédiás üzeneteket alkotni, beleszerkeszteni saját, személyes fényképeit, képeit, hangfelvételeit és a szöveges mondanivalót, amit aztán egy másik mobiltelefonra vagy e-mail címre továbbíthat.

Eric Franke, az UMC elnöke a közös bejelentést a következő gondolatokkal kommentálta: "A Nokia az új technikák egyik éllovasa, így egyértelmű volt a számunkra, hogy vele együtt indítsuk el az MMS rendszerünket. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként nálunk indulhat el a multimédiás üzenetküldő szolgáltatás, melyhez már a közeljövőben nagyon sok hasznos és értéknövelt szolgáltatást és alkalmazást is párosítani kívánunk."

Kulcsszavak: +fohir Nokia MMS UMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14