Szexi képek mobiltelefonokon

Kollár Csaba, 2002. november 7. 21:22
Már csak idő kérdése volt, mikor jelennek meg a színes képernyős telefonokra tervezett nagyon jó minőségű erotikus és szextartalmú képek. A PocketJoy.com a világon elsőként lépett erre a piacra.
Az SMS- és WAP-környezetben működő monokróm kijelzős telefonokra is történtek már felnőtt-témájú, -tartalmú (többnyire erotikus) fejlesztések. Ilyen volt a szexuális tanácsadás, a szexuális segédeszközök rendelése vagy a különböző pozitúrák bemutatása. Ezeknél a szolgáltatásoknál inkább a tartalom volt a fontos, hiszen egy zöld/sárga/kék hátterű kijelzőn nem lehet képminőségről beszélni.

A PocketJoy.com az első olyan website, amelyik teljesen színes, erotikus képeket tud küldeni 3G- és WAP-kompatibilis vezeték nélküli telefonokra, illetve PDA eszközökre.

A szolgáltatás kompatibilis minden internetkompatibilis vezeték nélküli eszközzel, mely Észak-Amerikában, Európában vagy Japánba működik.

A Las Vegas-i központú vállalat elnökhelyettese, Brian Michaels így kommentálta a bejelentést: "Ez az első komoly lépés a felnőtt szabadidős szolgáltatások és a vezeték nélküli eszközök közös irányába. Számos híres sztárral kötöttünk megállapodást arról, hogy erotikus képeikkel növeljék szolgáltatásunk színvonalát."

A site az erotikus képek küldése mellett piszkos viccek és az erotikus iparral kapcsolatos hírek forrása is lesz.

Kulcsszavak: szex mobilszolg +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55