AccuWeather vezetéknélküli környezetben is

Kollár Csaba, 2003. április 20. 08:00
Az AccuWeather több vezetéknélküli-vállalattal is szerződést kötött, aminek az értelmében az időjárás-előrejelzést most már vezeték nélküli - MMS, BREW, J2ME, folyamatos videoadás - környezetben is elérhetővé teszi.
Az AccuWeather közleményében kihangsúlyozza, hogy az időjárás-előrejelzés mindenki számára minden nap nagyon fontos, számos vállalat léte függ attól, hogy milyen időjárás várható a közeljövőben.

A vállalat fő tevékenysége eddig is az időjárás előrejelzés volt (rendszerint műholdas, számítógépes módszerek segítségével), de most a mobilkommunikációs cégekkel kötött megállapodása értelmében a szolgáltatások már mobiltelefonnal is elérhetők.

Az AccuWeather vezeték nélküli szolgáltatásának az igazi előnye az, hogy nagyon friss, az időjárási változásokat folyamatosan figyelő, és azokat azonnal adatbázisukban megjeleníteni tudó rendszert működtetnek.

A szolgáltatás részeként elérhetjük az ötnapi és/vagy tíznapi előrejelzéseket, az óránkénti változásokat, az aktuális időjárási adatokat, illetve igény esetén figyelmeztetést is kaphatunk bizonyos változások előtt.

Az AccuWeather már korábban együttműködési megállapodást kötött az eMbience céggel. Ez a vállalat globális vezeték nélküli szoftvereket fejleszt, és ez biztosítja az AccuWeather számára a vezeték nélküli működési környezetet is.

Kulcsszavak: +fohir mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50