T-Mobile – vezeték nélküli filmtartalom

Kollár Csaba, 2002. november 12. 20:39
A német tulajdonú, nemzetközi mobilszolgáltató, a T-Mobile bejelentette, hogy a Sony Pictures céggel egy, filmekkel és filmtartalommal kapcsolatos megállapodást kötött.
A Financial Times értesülései szerint a két vállalat a jövőben közösen fejleszt moziklipeket és egyéb ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat, mint a játékok, vagy a csengőhangok, melyek letölthetők lesznek a T-Mobile előfizetői számára. Ez a megállapodás azért jelentős - állítja a Financial Times - mert ez az első eset, hogy egy mobilszolgáltató és egy jelentős filmforgalmazó közös programba kezd.

A Sony portfoliójában olyan filmek találhatók meg, mint a Stuart Little (Kisegér), a Men In Black (Sötét Zsaruk) a Spider-Man (pókember), vagy az XXX. A film és a hozzá kapcsolódó tartalom letöltési ára 1,49 és 2,99 Euro között lesz, melyen a két vállalat közösen osztozik, igaz a Sony nagyobb részben, 50+1%-ban.

A Deutsche Telekom tulajdonában levő T-Mobile úgy nyilatkozott a szolgáltatás időzítéséről, hogy elsőként az angliai ügyfeleik vehetik igénybe még ez év végén, vagy 2003 elején. A T-Mobile leánycégei Németországban, Amerikában, Ausztriában, Hollandiában, Csehországban, Oroszországban és Lengyelországban szintén 2003 első negyedévében indítják el a szolgáltatást.

Kulcsszavak: mobilszolg film T-Mobil Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50