Xerox: a létező leggyorsabb színes nyomtató munkacsoportoknak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 12:13
A Xerox bemutatta a ma létező leggyorsabb színes nyomtatót munkacsoportok számára, amely egymenetes technológiájával a színes nyomatot egyetlen munkamenetben jeleníti meg a hordozón. A hagyományos színes nyomtatók ezen kategóriája a fenti teljesítményhez négy menetet igényel.
A Xerox Phaser 7300 percenként 30 színes oldalt, az üzleti felhasználók számára - kiváló képminőséggel - 37 fekete-fehér oldalt nyomtat ki. A Phaser 7300 - amelyet azzal a céllal terveztek, hogy meggyorsítsa a színes technológiára történő áttérést az irodákban - erőteljes 500 MHz-es processzorral és 2400 dpi felbontással rendelkezik, s így magas minőségi követelményeknek megfelelő színes nyomatok létrehozását teszi lehetővé - maximális sebességgel.

Nagy sebesség, széleskörű lehetőségek és alacsony oldalankénti költség teszik a Phaser 7300 berendezést elérhetővé a közepes és nagyobb munkacsoportok számára. Ezenkívül a Draft Mode (vázlat üzemmód) és Run Black (fekete üzemmód) lehetőségek révén meghosszabbítható a tonerhasználat a berendezés teljes üzemeltetési költségeinek maximalizálása érdekében. A Phaser 7300 átfogó szoftvereszközökkel rendelkezik, amelyek csökkentik az installálási és karbantartási időt, miközben még egyszerűbbé teszik a használatot. Ezek közé az eszközök közé tartozik a Phaser Installer, a telepítés és installáció megkönnyítésére, a CentreWare Web, amelynek segítségével a nyomtató a vállalaton belül bárhonnan kezelhető, valamint a Printing Scout, amely figyelmezteti az elfoglalt felhasználót az alacsony tonerre, kifogyó papírra és egyéb potenciális munkalassító tényezőkre.

A Phaser 7300 a Xerox Teljes Megelégedettségi Garanciáján túl rendelkezik egyéves, ingyenes helyszíni szervizgaranciával is. A Xerox ingyenes telefonos támogatást és online ügyfélszolgálatot is biztosít. A Phaser 7300 megrendelhető a Xerox Magyarországtól, a viszonteladóktól és a dealerektől.

Kulcsszavak: printer Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36